HK handige HH tip |Ook zo’n last van fruitvliegjes in huis, dit is wat je kunt doen…

thVUA31YWUEen bakje met water en een klein beetje azijn neerzetten en de vliegjes zijn er snel vandoor.

Doe een stukje peer of appel in een glas. Neem een koffiefilterzakje en knip aan de onderkant een klein stukje af.
Zet de filter in het glas met afgeknipte stukje naar beneden en de vliegjes zullen op die manier naar het stukje fruit gaan.
Probleem opgelost!

Heeft u veel last van fruitvliegjes, zet niks van etenswaren op het aanrecht ook geen fruit, als er niks staat, komen ze er ook niet op af.

Na alles geprobeerd te hebben, heb ik nu dé oplossing!
Vul een wespenvanger(tje) met wat bakkersgist aangelengd met water. Ow wat houden die vliegjes ervan! Om zeker te weten dat ze allemaal dood zijn zet ik het even een dagje in de vriezer voordat ik het leeggooi.

Er is echt maar één snelle en afdoend methode en dat is gewoon effe met de stofzuiger alle vliegjes opzuigen. Een karweitje van nog geen drie minuten. Daarna wel meteen de stofzak buiten legen.

Zet een basilicum plantje in de keuken neer, dan blijven de fruitvliegjes weg.

Zet een lege wijnfles neer met een bodempje rode wijn erin. Het zijn ware alcoholisten, dus binnen de kortste keren zitten er heleboel vliegjes in de fles.th324L7FN5

 

bron oma weet raad

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie