Ninneke’s Corner |Attentie, attentie een attentie voor elk.

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns

Een kleine traktatie,attentie die de tafel mooi doet ogen.

Attentie,attentie een attentie voor elk.

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (20)

Mooi gebaar op de brunch

Als ik van iets ambassadrice zou worden,dan zou het dan wel tafel ambassadrice zijn denk ik.Daar ben ik toch wel veel mee bezig,om steeds de tafel mooi te doen ogen.Uitnodigend sfeervol en charmant.Nu heb ik een kleine traktatie voor de gasten als blikvanger gemaakt.Het ziet er leuk uit en is ook nog lekker.Dit is meer iets voor een laat ontbijt of brunch.Maar kan ook wel voor het avondeten.Dan kunnen ze het cakeje meenemen naar huis.Of bij de koffie op smullen.Vond het wel wat hebben zo.De cakejes verpakt in taart onderlegger.Het geeft een vleugje romantiek,door de witte papieren kant.Met echte chocolade kun je er een boodschap op schrijven of de naam.De cakejes kun je al een dag op voorhand bakken.De chocolade tekst ook.En ze verpakken in het witte kantje ook.Dan heb je de dag zelf bij het zetten van de tafel tijd bespaard.Zet het gebakje op het bord of in een koffie kopje.Deze zorgen voor een blikvanger op tafel.Wat gewaardeerd word bij de gasten,deze kleine geste.Want daar zit liefde in.

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (7)

Uitnodigend

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (8)

Eetbare boodschap

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie  B (2)

Leuk voor op een brunch

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (3)

Bon appetit

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (2)

Het touwtje er rond maakt het wat landelijker

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (20)

Lekker en mooi

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (12)

Enjoy

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (18)

Een klein gebaar

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (14)

Frivool met een vleugje stoerheid door het touw

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (16)

Hmmm om zo in te bijten.

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (11)

Of naam van de genodigden

Column attentie,attentie voor ieder een kleine attentie A (9)

Persoonlijke touche

De verhouding van het cake beslag:200 gr boter,200 gr fijne witte griessuiker,4 eieren,200 gr zelfrijzende bloem,1 pakje vanillesuiker.

Bak de cakes in papieren vormpjes.haal ze uit de vormpjes en laat afkoelen.Smelt chocolade au bain marie.Doe de chocolade in papieren spuit puntzak,knip er een heel klein hoekje van af.Schrijf met de chocolade op het gebakje.Laat afkoelen,opstijven.Verpak cake in papieren kantje.Strik er een touw om heen.

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie