Vakantie huisjekijken bij | Villa Can Chicu, Sant Rafel, Ibiza

gesponsord blogpost

image18Can Chicu is een klassieke villa , centraal gelegen op Ibiza op loopafstand van de beroemde discotheken Amnesia en Privilege. De villa ligt op een heerlijk landgoed met sinaasappelbomen en citroenplanten in de voortuin , de villa wordt bereikt via een elektrische poort waarna je de auto voor de villa parkeert. Het huis heeft drie etages met diverse ruime slaapkamers en badkamers, sommige slaapkamers hebben een balkon met een adembenemend uitzicht dat rijkt tot de zee. Sant Rafel, Ibiza, Spanje.

Huisjekijken redactie is op Ibiza geweest en heeft met dit leuke bedrijf een ledenkorting van 15% op je boeking kunnen regelen, dus lees snel verder of jij in deze villa zou willen verblijven, wij wel hoor ! DSC_0882

Sant rafel vanaf (€3000,- pw)
7 slaapkamers
6 badkamers
Zwembad met jacuzzi
Buitenkeuken
Mooie tuin en sinaasappelboomgaard
Veel privacy
Centraal op Ibiza
Uitzicht over daltvilla, de campo, en stukje  prachtige blauwe zee bij TalamancaSant rafel

Can chicu 7 slaapkamers, 5 badkamers (420m2) een groot zwembad met jacuzzi en 3000m2 eigen grond waardoor er veel privacy is.

image18Can Chicu is een klassieke villa , centraal gelegen op Ibiza op loopafstand van de beroemde discotheken Amnesia en Privilege. De villa ligt op een heerlijk landgoed met sinaasappelbomen en citroenplanten in de voortuin, de villa wordt bereikt via een elektrische poort waarna je de auto bij de villa parkeert. Het huis heeft drie etages met diverse ruime slaapkamers en badkamers, sommige slaapkamers hebben een balkon met een adembenemend uitzicht dat rijkt tot zee, en je laat uitkijken over het eiland.DSC_0875

Sant rafel heeft heerlijke restaurants en ligt mooi centraal op Ibiza, 10 minuten van de luchthaven en 5 minuten van Ibiza stad. Een huurauto is wel aan te raden om het eiland goed te verkennen, Ibizadream4all.nl kan ervoor zorgen dat je huurauto naar de villa gebracht wordt en je geen kostbare tijd verspeeld op het vliegveld. Echt een aanrader!

Casa Chicu is perfect voor groepen of een paar gezinnen, er is zelfs een gastenverblijf met aparte ingang naar keuken en badkamer.

DSC_0876

DSC_0878

Je ziet het: een prachtige villa centraal in het zuiden van het eiland.  Wil je meer van deze woning bekijken, kijk dan deze uitzending van Life is Beautiful terug op  RTL XL klik op deze link . Daar zie je de hele villa live. Wil jij deze villa huren lees dan nog even verder, wij hebben een leuke deal met de eigenaren gemaakt.

Het bedrijf Ibizadream4all.nl

Genieten van Ibiza doe je het liefst in stijl. Met onze accommodaties geniet je optimaal van je vakantie. Aan alles is gedacht. Zelfs aan ieder budget. Zo is Ibiza bereikbaar voor iedereen.

Die ene villa, dat huis of appartement die je ziet ze op de mooie foto’s.

Geselecteerd om hun gastvrijheid, kwaliteit en complete inrichting.

Zodat jij écht kunt genieten van je vakantie. Romantisch met z’n tweetjes of feesten met al je vrienden, van het zwembad in no-time in de club of afgelegen en alle rust en natuur om je heen. Het enige wat je nog moet kiezen is of je gaat voor luxe of voor ‘the ultimate Ibiza lifestyle’. Ibizadream4all heeft ze!

Op onze website en Facebookpagina vind je een selectie van wat Ibizadream4all te bieden heeft. Niet al onze bijzondere locaties vind je daar. Sommigen zijn zo speciaal, die delen we niet zomaar online met iedereen. Benieuwd? Vertel ons hoe jouw ideale vakantie op Ibiza eruit moet zien en we doen je een aanbod dat je niet kunt weerstaan.

Zorgeloos een auto huren op Ibiza via onze website. Met een paar klikken staat je auto klaar waar gewenst. Of het nu gelijk op het vliegveld moet zijn of lekker makkelijk voor de deur van jullie accommodatie, het maakt bij ons niet uit wij regelen het.

Alle aanbiedingen van dit te gekke bedrijf ontvangen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief .

Speciaal voor de leden van Huisjekijken.com heeft Ibizadream4all een leuke korting. Met 15 % korting kun je heerlijk verblijven in een van de super leuke onderkomens. Dat betekent dus 15 % meer geld over voor de Hippiemarkt of 1 drankje of meer ;) bij een luxe strandtent. En dat alleen omdat je in de mailing aangeeft dat je lid bent van Huisjekijken.

Kijk daar worden wij nu Happy van ! Klik hier voor de website en mail Huisjekijken Happy Feeling op Ibiza naar Info@ibizadream4all.nl en boek zo je heerlijke avontuur naar Ibiza en feel the happy vibe !

Wil je kans maken op een gratis tripje naar Ibiza, dat kan !

Ibizadream4all.nl heeft op hun Facebookpagina een leuke DEEL & WIN lopen. Die kans mag je niet missen !

 

IBIZA het eiland onze (redactie) indrukken op een rijtje

12274652_127820944250270_3052584102106655338_n

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie