Huisjekijken Extra | #gardenparty: vaas op een stokje

DIY_Frosted-Glass-Vase-Flower-Stake_0002Gardenparty, bruiloft, personeelsfeestje of gewoon je terras wat opfleuren… deze bamboestokken met een vaasje geven je feest net wat extra’s!

In onze rubriek Huisjekijken Extra laten we je zien wat je moet doen en wat je nodig hebt…DIY_Frosted-Glass-Vase-Flower-Stake_0001Deze inspiratie kwamen wij voor jullie tegen op internet. Supersimpel om te maken en een geweldig effect. In het voorbeeld is gebruik gemaakt van ‘frosted glass'; matglazen vaasjes of gezandstraalde vazen. Dat is niet per sé nodig, maar zoals je op de foto’s ziet is dit effect wel heel erg leuk.

DIY_Frosted-Glass-Vase-Flower-Stake_0002

Eigenlijk is alles wat je nodig hebt een aantal bamboe stokken, de flessen natuurlijk en iets om de flessen mee aan de stokken te bevestigen. Je kunt dat met touw doen, veters maar als je er zeker van wil zijn dat de flessen – zeker als ze met wat water gevuld zijn –  goed blijven hangen, zou je ook kunnen kiezen om grote witte elastieken te gebuiken. Er bestaan ook inmaakringen, die zijn meestal rood maar in wit zijn ze ook verkrijgbaar.

DIY_Frosted-Glass-Vase-Flower-Stake_0012

Je bevestigt de flessen dan elk op twee plaatsen. De bamboestokken steek je ergens in een plantenbak of in emmers die je vult met (zandbak)zand. Eén of twee kleurige bloemetjes per fles is meer dan genoeg…

have a nice colourful party!

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie