Ninneke’s Corner Culiniar |white russian

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns… Vandaag weer een Ninneke’s Corner Culinair!

Met zulke twee in je voeten,doe je de kozakken dans.

White russian

white russian  A (3)

Lekker na het diner of voor het slapen gaan.

Dit is een heerlijk iets wat romige drank.Lekker voor na het avondeten of als slaapmutsje,voor het slapen gaan.Als je er twee van achterover slaagt.Dan doe je misschien wel een kozakken dans.

Wat heb je nodig:

koffie likeur(Kahlua)40 ml

wodka 35 ml

room 35 ml

ijsblokjes

Bereiding;doe de wodka,koffielikeur en room in mengbeker of schaker.En meng de ingrediënten door de beker of schaker in je hand te laten walsen.Kleine cirkelende bewegingen.Giet in een breed glas zonder voet.Doe er ijsblokjes bij en geniet.

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie