Paintings by Wilma |”oude waterkruik”

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Regelmatig zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk.

Oude waterkruik

Samen met mijn vriendin was ik een heerlijk dagje woonshoppen  Bij een prachtige woonwinkel in landelijke stijl zag ik “hem” staan . Ik was meteen verliefd . Hij stond voor het raam , het licht viel als een sluier over zijn bolle buik. Ik zag zoveel verschillende tinten . Ik zag het al helemaal voor me als ik hem zou schilderen.

We legden de verkoopster uit dat we op zoek waren naar een mooie pot of kruik om na te schilderen .Mijn vriendin  koos voor een kruik met magnoliatak, die heb ik geschilderd op een heel groot  doek van 80×160, de kruik met tak staat er nu voor.

‘Hij ” zat nog steeds in mijn hoofd . Ik was zo verliefd dat ik  zomaar durfde te vragen of ik een foto mocht maken.  Het heeft even geduurd maar hij staat nu op mijn ezel. Het liefst had ik “hem” de prachtige oude waterkruik  mee naar huis genomen en naar waarneming willen schilderen maar dat gaat nu eenmaal niet altijd. De details zitten nog in mijn hoofd , ik hoop dat het gaat lukken….. Weer iets heel anders dan het lieve kalfje dat ik hiervoor  heb gemaakt.

 

Wordt vervolgd,

fijn weekend, Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

Instagram: paintings_by_wilma

www.wilma.exto.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie