Vakantie huisjekijken bij | appartement Bon Viuri, Ibiza

img-9144Dit mooie appartement ligt op Ibiza, in het voor velen favoriete deel van Ibiza-Stad, namelijk Marina Botafoc. Binnen 5 minuten ben je in Ibiza-stad en binnen 5 minuten lig je op het heerlijk rustige strand van Talamanca. De wereldberoemde discotheek Pacha ligt op 150 meter afstand. Golf Club Ibiza bevind zich op 15 minuten afstand. Vanaf 1000 euro per week

Huisjekijken redactie is op Ibiza geweest en heeft met dit leuke bedrijf een ledenkorting van 15% op je boeking kunnen regelen, dus lees snel verder of jij in hier zou willen verblijven, wij wel hoor !

Dit mooie appartement ligt op Ibiza, in het voor velen favoriete deel van Ibiza-Stad, namelijk Marina Botafoc.img-9144 Binnen 5 minuten ben je in Ibiza-stad en binnen 5 minuten lig je op het heerlijk rustige strand van Talamanca. De wereldberoemde discotheek Pacha ligt op 150 meter afstand. Golf Club Ibiza bevind zich op 15 minuten afstand.img-9134

img-9147

Het appartement bevind zich op de 4e etage en is voorzien van centrale verwarming, airconditioning (warm-koud), een flatscreen televisie met Buitenlandse satellietkanalen en Wifi.

De aparte keuken is uitgerust met een elektrisch fornuis, een oven, een koffiezetapparaat, vaatwasser en een koel- vriescombinatie. img-9124

Dit appartement heeft 3 slaapkamers met voldoende kastruimte en heerlijke 2-persoons bedden. img-9137

Er bevinden zich 2 badkamers, 1 met douche, toilet en wastafel, de ander met een ligbad, toilet en wastafel. Ook is er de mogelijkheid om een was te draaien in de wasmachine en ze vervolgens te drogen in de wasdroger.

img-9130

Er is een zwembad aanwezig, toegankelijk voor de appartementbewoners.

Vanaf het balkon heeft u zij-uitzicht op het strand van Talamancaimg-9131

Het bedrijf Ibizadream4all.nl

Genieten van Ibiza doe je het liefst in stijl. Met onze accommodaties geniet je optimaal van je vakantie. Aan alles is gedacht. Zelfs aan ieder budget. Zo is Ibiza bereikbaar voor iedereen.

Die ene villa, dat huis of appartement die je ziet ze op de mooie foto’s.
Geselecteerd om hun gastvrijheid, kwaliteit en complete inrichting.

Zodat jij écht kunt genieten van je vakantie. Romantisch met z’n tweetjes of feesten met al je vrienden, van het zwembad in no-time in de club of afgelegen en alle rust en natuur om je heen. Het enige wat je nog moet kiezen is of je gaat voor luxe of voor ‘the ultimate Ibiza lifestyle’. Ibizadream4all heeft ze!

Op onze website en Facebookpagina vind je een selectie van wat Ibizadream4all te bieden heeft. Niet al onze bijzondere locaties vind je daar. Sommigen zijn zo speciaal, die delen we niet zomaar online met iedereen. Benieuwd? Vertel ons hoe jouw ideale vakantie op Ibiza eruit moet zien en we doen je een aanbod dat je niet kunt weerstaan.

Zorgeloos een auto huren op Ibiza via onze website. Met een paar klikken staat je auto klaar waar gewenst. Of het nu gelijk op het vliegveld moet zijn of lekker makkelijk voor de deur van jullie accommodatie, het maakt bij ons niet uit wij regelen het.

Alle aanbiedingen van dit te gekke bedrijf ontvangen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief .

Speciaal voor de leden van Huisjekijken.com heeft Ibizadream4all een leuke korting. Met 15 % korting kun je heerlijk verblijven in een van de super leuke onderkomens. Dat betekent dus 15 % meer geld over voor de Hippiemarkt of 1 drankje of meer ;) bij een luxe strandtent. En dat alleen omdat je in de mailing aangeeft dat je lid bent van Huisjekijken.

Kijk daar worden wij nu Happy van ! Klik hier voor de website en mail Huisjekijken Happy Feeling op Ibiza naar Info@ibizadream4all.nl en boek zo je heerlijke avontuur naar Ibiza en feel the happy vibe !

Wil je kans maken op een gratis tripje naar Ibiza, dat kan !

Ibizadream4all.nl heeft op hun Facebookpagina een leuke DEEL & WIN lopen. Die kans mag je niet missen !

IBIZA het eiland onze (redactie) indrukken op een rijtje

Wij hebben naast het bezoeken van de accommodaties ook het eiland een beetje voor jullie ( en onszelf;) ) verkend hieronder een overzicht van wat mooie foto’s , feel Happy !

Meer Vakantiehuisje kijken bij … bekijken die wij hebben beoordeeld klik hier 12274652_127820944250270_3052584102106655338_n

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie