Bedrijven In de spotlight | Livingfactory Bertha 010 industiele shop en webshop die je gezien moet hebben

werkbankgesponsord blogpost

Livingfactory Bertha010 Waar landelijk en industrieel wonen elkaar vinden!

Onder de rook van Rotterdam! Dijken met tot de horizon uitgestrekte polders, koeien die staan te grazen, op de achtergrond indrukwekkende ijzeren pijpen, hijskranen en stomende fabrieken van een van de grootste havens van de wereld. Een rijk verleden, waar een hoop is overwonnen en bereikt. De crisis van de jaren 30, het bombardement en het wassende water. Daar is waar de Livingfactory Bertha010 zich bevindt. Een initiatief van twee bevlogen mensen met een bijzondere smaak. Die staan voor wat ze doen en denken.

Geen Chinese massaproductie en eenheidsworst, maar diverse stijlen die worden gecombineerd tot een uniek en stoer meubilair. Bedoeld voor een eigenwijze en bovenal prettige manier van leven!

 

Het gezicht achter Bertha010 zijn Danny en Danielle…

Bertha, het truttige, 100 jaar te laat geboren, landelijke, wit, oud en brocante, dat is zij. 

Het stoere, industriële, metaal, roest, fabriceren, Rotterdamse haven en 010, dat is hij.

Sinds de oprichting in 2014 werd Bertha010 voor hun een ‘way of life’. Regelmatig is het duo in het buitenland te vinden op zoek naar de stoerste en meest unieke items voor de succesvolle webshop.

vakkenkast1

 

Bertha010 is 1 van de grootste webshop in Nederland op het gebied van unieke, industriele, stoere en geleefde meubels, voor woon, werk en horeacagebruik. Het assortiment is ruim, de webshop overzichtelijk. Ben je op zoek naar luiken, koffers, kapstokken, lampen, tafels, krukken of spiegels? Neem dan vooral een kijkje op www.bertha010.nl

Niet gevonden wat je zoekt? Geen probleem. Ook voor meubels op maat ben je bij Bertha010 op het juiste adres.

Bertha010 staat bekend om zijn vakmanschap bij op maat gemaakte kasten en tafels en de service hierbij…

Vooraf bespreek je welke maat, materialen en kleuren je wil. Past deze in de bedrijfsfilosofie en stijl van Bertha010 en ga je akkoord met de prijs, dan gaat het team van Bertha010 ermee aan de slag en ben jij binnen 2 tot 6 weken eigenaar van een uniek product! Ben je niet tevreden over het resultaat, dan hoef je het product niet af te nemen. Zeg nou zelf … waar vind je zo’n service?

En die service die bij Bertha010 ‘niet-lullen-maar-poetsen’ wordt genoemd wordt over de hele linie doorgevoerd; vaste principes die bij ieder product worden gehandhaafd.

- niet goed, geld terug garantie binnen 4 weken! Ook bij spullen op maat
- snelle levering!
- geen aanbetaling. Je betaalt achteraf!
- bezorging in Nederland en België.
- mogelijkheid tot het uitproberen van meubels
- ruime bezoektijden, op afspraak, ook op zondag en in de avonduren!
- betalen in termijnen mogelijk, zonder veel gedoe

dressoir1a

Danielle: “We hebben ruime openingstijden, zijn er vaak, maar zitten ook regelmatig in het buitenland of zijn op pad! Bel daarom even voordat je langs wilt komen.”

lamp

Hou de website in de gaten, deze wordt steeds weer aangevuld met unieke, stoere items die passen binnen het concept van Bertha010. Bestellen kan via de mail Natuurlijk vind je Bertha010 ook op Pinterest en  Facebook !

Even kijken bij Bertha op locatie

Je bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken Verlengde Lodderlandsedijk 12, 3235 NT Rockanje! Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00! De koffie staat klaar!

flyera4kopie

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie