Teuny | Must see in Munchen!

Ontmoet Teuny. Moeder van twee lieve jongens en getrouwd met Alexander. Ze geniet van alles wat op het moment op haar pad komt. Na een aantal jaren een overvol leven gehad te hebben, is het roer nu volledig om! Ze heeft haar woonwinkel verkocht en geeft nu adviezen als interieurstyliste. Van plan om te genieten van het leven, dankbaar voor alles wat ze heeft en vastberaden er iets moois van te maken… volg haar inspirerende blogs voor een Happy Feeling !

In de vakantie kom je nog eens ergens. Zo had ik nog een afspraak open staan en verbleef ik in de stromende regen in een tent in Oostenrijk. Belofte maakt schuld, maar eigenlijk was het zo erg nog niet. Zeker als je voordat je naar huis gaat een bezoek brengt aan München. De mannen hadden het BMW museum op het programma staan en ik kon mijn geluk niet op dat het Pinakothek der Moderne op een steenworp afstand lag. Mocht je ooit in München zijn dan moet je hier echt een bezoek gaan brengen. Het museum is te gek!

 

Eigenlijk moet ik zeggen musea want het zijn eigenlijk een aantal musea bij elkaar. Die Neue Sammlung was echt naar mijn mening de topper!20160802_102413

Vele tijdloze beauty’s van Saarinen, Charles & Ray Eames, Fritz Hansen en Knoll. Daarnaast onder andere nog prachtige exemplaren van Rietveld en Thonet. Eigenlijk te veel om op te noemen.

20160802_102323

Voor een designliefhebber is dit echt als een snoepwinkel. Ik wist echt niet meer waar ik moest kijken. Om zeker te weten dat ik wel alles had gezien, heb ik nogmaals een ronde gelopen… en nog één!  Wat te gek zeg! Een echte aanrader!

20160802_103455

 

 

Groetjes Teuny

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie