In de Suite | meer met een mini mint tin!

837783757fbe4274eb090fc5a2f0796bOnze blogster Sandra woont met haar man en drie kinderen in een prachtig huis dat ze eigenhandig omtoverde in een paleisje.  In haar werkplaats aan huis ontwerpt én maakt ze haar eigen woonaccessoires. Voor Huisjekijken blogt ze regelmatig over de klussen in haar huis, over leuke zelfmakers, geeft ze tips en recepten en vertelt ze over het werk in haar werkplaats. En wie haar huisje kent snapt waar haar blognaam In de Suite vandaan komt…

Vandaag leuke kado-ideetjes met een klein blikje, ook wel ‘mint-tin’ genoemd. Lees snel verder!Van de week zag ik bij Big Bazar en Kwantum heel veel van die leuke kleine blikjes liggen. Twee euro hooguit. Hartstikke leuk om te zien ik heb er op het toilet een paar liggen met kleine zeepjes in, maar ik kon zo snel niet bedenken waar je ze nog meer voor kunt gebruiken. Neerleggen leuk, maar om nou je hele huis ermee vol te leggen..Natuurlijk zul je ze bij Action en Leenbakker ook wel vinden, ik denk dat ze met die leuke hippe kleurtjes helemaal hip worden dit voorjaar. En had ik er maar meer meegenomen, want toen ik thuis kwam en op internet ging speuren naar ideetjes kwam ik zoveel leuke dingen tegen: allemaal kado-ideetjes. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Deze blikjes zijn superleuk voor visitekaartjes, bandenplaksetjes, verhuisberichtje (met sleutel) of pillendoosje…

MWSnap049

Voor jezelf: leuk als visitekaartjesbox!

59180182572898358PXasZ3V6c

Ben je met je kinderen onderweg, zorg dat dat je een kleine ‘first-aid-kit’ bij je hebt! Vul het doosje met pleisters, jodium, een tekentangetje en paracetamol. Verder zijn elastieken, touw en naaigarnituur altijd handig om bij je te hebben.

MWSnap051

2358544977896392490079439646bd9d

En als we het dan toch hebben over onderweg zijn met kinderen…. reizen met kinderen vraagt soms ook om wat creativiteit, zeker als je weinig plek hebt om veel mee te nemen. Deze foto’s brengen je wellicht op een idee. Vul de blikjes met mini poppetje en kleertjes voor een meisje. En wat dacht je van wat Lego? Plak een plat Legoplaatje bovenop het doosje en stop wat blokjes binnenin!

837783757fbe4274eb090fc5a2f0796b

mintlegoSpeelplezier gegarandeerd! Als je op die manier een paar kleine blikjes meeneemt voor onderweg en ieder uur een kadootje geeft, word je reis voortaan een stuk gemakkelijker…

Deze vind ik ook heel leuk. Een tandendoosje, met een berichtje van de tandenfee!

c2c932261d82da5c37926af8beff1025En voor je vriendin die wel wat steun kan gebruiken maak je een blikje met een waxinelichtje en een mooi bekleed luciferdoosje zodat jij haar lichtje in de duisternis kunt zijn…

24418022949188274jwCpZiJsc

 

Groet Sandra | In de Suite


 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie