Kei Gemakkelijk | wijnglashouder van sloophout

a71eb76a08b735bcf5022843f6ce0363Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Snel en gemakkelijk te maken! Alles wat je nodig hebt is een mooi stukje sloophout en een aantal mooie schroeven of spijkers. Houd je wijnglazen bij de hand want je moet vooraf even goed meten op welke plekken je de schroeven of spijkers moet bevestigen.

Wanneer je de plek hebt bepaald, bevestig je de schroeven of spijkers. Je hoeft nu alleen nog de wijnglazen erin te hangen. Denk je eraan aan de achterkant een haakje te maken voor het ophangen?

Succes!

a71eb76a08b735bcf5022843f6ce0363

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie