Ninneke’s Corner | Pretty in pink

 

column-pompoenen-pretty-in-pink-a-9Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Het startsein is gegeven,we gaan weer decoreren met pompoenen.

Pretty in pink

 

column-pompoenen-pretty-in-pink-a-6

Zachte pastel tinten

Ben  dit seizoen gestart met  het decoreren van pompoenen,met ze in een zacht pastel tint te zetten.Heel lieflijk rooskleurig,teder romantisch zien ze er uit.Vind het een leuke opener voor de komende weken.Want ik heb al een opvolgend idee broeien.Elk jaar passeren er toch wel wat verscheidene, die ik dan maak.Zo wissel ik dan dan weer de setting in de keuken,op tafel of side table.Deze doen het bijzonder goed,met wat aardewerk,ook in zachte kleurtjes.Wat groen,rooskleurige en blauw.Het past er allemaal perfect bij.Bovendien werk ik er ook nog veel wit in bij.Dat maakt het nog eens extra zachter.Een klein stoer krukje,een organza tafel kleedje.Zodat het een mooi geheel vormt.De pompoenen heb ik weer net als vorige jaren eerst bewerkt met 2 lagen primer.Dan kregen ze 2 lagen krijtverf in zacht roze.Nu heb ik bij enkele een kralen snoer toegevoegd.Bij ene heel nonchalant er gewoon wat op gedrapeerd.Bij een andere er dan weer iets strakker omheen gewikkeld. Een klein exemplaar kreeg een tekst (sticker)  een andere een eenvoudig kanten lint gestrikt om de steel.Heel eenvoudig allemaal van uitzicht.Maar dan kan je ze dan weer beter combineren met heel wat tal van andere spullen.Hoe eenvoudiger de pompoenen,hoe beter je ze kan intrigeren in je keuken,tussen wat anders.Pimp je ze toch iets meer,dan zet je ze beter in een groepje (eventueel op dienblad) op de keukentafel,sidetable of een plek op het werkblad,met niet al teveel andere zaken.erbij.

column-pompoenen-pretty-in-pink-a-1

Harmony

column-pompoenen-pretty-in-pink-a-6

Mix and match

column-pompoenen-pretty-in-pink-a-9

Neem verschillende grote van pompoenen en leg ook een enkele of meerdere wat hoger op iets., voor een leuker effect.

column-pompoenen-pretty-in-pink-a-10

Frivool roze

column-pompoenen-pretty-in-pink-a-15

Mooi

column-pompoenen-pretty-in-pink-a-16

Pumpkin time

column-pompoenen-pretty-in-pink-c-5

Gezellig

column-pompoenen-pretty-in-pink-a-14

Sweet kitchen

Lieve groeten Jeannine alizs Ninneke.

Je kan me altijd vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie