Huisjekijken Extra | goedkoop-bloemschikken.nl # prachtige herfstkrans met wit- en kopertinten

gesponsorde blog

naamloosNiet alle benodigdheden in huis? Geen paniek; de link naar snel en goedkoop inkopen hebben we vrijblijvend voor je toegevoegd! Omdat je nou eenmaal het meest geniet van de spullen die je zelf hebt gemaakt, heeft Lenie – eigenaar van Goedkoop Bloemschikken.nl – deze DIY special voor ons gemaakt. Met deze beschrijving maak je zelf in een handomdraai je eigen (groen)creaties waar je jaren van geniet…

In deze blog neemt Lenie je stap voor stap mee door de werkbeschrijving van een prachtige herfstkrans in koper- en wittinten. Dit is een variatie op een herfstkrans met kopertinten die Lenie onlangs in haar mailing opnam. Om de mailing te bekijken, klik je even hier. 

De krans in dit voorbeeld is een gewikkelde strokrans  van 50cm. De krans is uiteindelijk wel 60cm geworden maar het gaat om het idee; u kunt het ook kleiner maken en zelf wikkelen met wikkelband . Het leek mij leuk om een variant te maken met groentinten en white tip dennenappels .

U kunt de materialen uit eerdere mailing gebruiken en afwisselen of combineren met: Exotic mix Limegreen. Er zitten ook een paar pepecone kiwi in[op=op]. En de dennenappels zitten in de Forestmix. [Voor deze grote krans had ik ruim voldoende aan deze zak en van de kleinere spullen is nog groot gedeelte overgebleven].

Omdat ik een hele grote krans heb gemaakt moesten er ook nog wat grote vullers in; daarvoor heb ik een half doosje kurkschors in stukken gebroken en een aantal houtschijven in de krans gedaan. De foamrozen zijn  een nieuwe kleur [ ook te verkrijgen in zwart en puur wit]. Ook per bundels . En Elegant Sand antique .
Ik heb ook veel plezier gehad van de Lotuskoppen Lees hier verder  [je komt dan in de mailing met de krans waarop deze is gebaseerd]
 
Omwikkel de strokrans van 40 cm met wikkelband, dan kunt u hem altijd nog buiten hangen en het blijft veel schoner.
Verdeel eerst de Baby Bell Copper. Let op dat u hiermee de maat en de vorm van de krans uitzet. Verdeel daarna nog meer grote materialen zoals bv de Platyspermum. Het is verstandig om ook nu al het ophangkoord te bevestigen, zo kunt u het er mooi strak omlijmen en is het veel steviger. Lijm ook de stukken touw goed aan elkaar. Alles weer met het lijmpistool.
Zelf begin ik met het vol lijmen altijd aan de linkerkant en werk naar me toe.
Lijm hem eerst vol, openingen kunt u later nog opvullen met kleinere materialen, dan kunt u daarmee ook de kleur nog veranderen.
In de krans zitten voornamelijk natuurlijke materialen, alleen de Eikeltjes op draad en Kastanjes met bolster zijn kunst. Om een aantal materialen op te noemen: Beachfruit, Eucalyptusfruit, Leucadendron, Leuc MurryKuchipal, Cederrozen, Golden Mushroom, Vailon cone, Eikeldoppen, Cypressus, Estrelina voor de mooie blauwe waslaag Euc. Bell op draad. Kleine kaneel die afwisselend plat of met een paar rechtop is gebruikt
Als de verpakkingen teveel zijn kunt u ook een of meerdere herfstmixen nemen.
Als u meer koper wil kunt u de natuurlijke materialen ook zelf een kleurtje geven met deze verfspray. Dit zal dan wel een kleurverschil hebben omdat de Baby Bell standaard al geverfd wordt geleverd.
foto13
Lenie is binnenkort te zien met haar bedrijf in LifestyleXperience Plus op RTL4:
- op zaterdag 14 november 
- op zaterdag 12 december 
- op zaterdag 16 januari 2016
Verder kunt u Goedkoop-Bloemschikken.nl zien in 'De beste Deal van Nederland' op zondagmiddag om 13 uur op 8 en 22 november. Allemaal kijken dus!
Heel veel succes!
Lenie | www.goedkoop-bloemschikken.nl & www.pompoenzaden-decoshop.nl

Vind ons op Facebook
Plaats zelf foto’s van schelpen en schelpencreaties op Feel well, with Seashell 
Of Creatief, creatie en inspiratie voor alle overige creativiteit.

image014

  image013
 
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie