Ninneke’s Corner | Kleerhangers in de spotlight

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-1Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Deze kleerhangers zijn zo mooi dat het zonde is ze in de kleerkast te bergen.

Kleerhangers in de spotlight

Handig en mooi om juwelen aan te hangen

Hebben jullie ook zo veel fantasie juwelen.Of misschien je tienerdochter.En zitten de opberg laden al vol zulke kleine schatten?Of misschien doe je ze gewoon niet aan omdat ze net zo opgeborgen zijn,dat je er niet aan denkt.Dan is dit misschien ook wel een handig en tevens mooi idee.Houten kleerhangers pimpen,dat ze zo mooi ogen,dat het zonde is ze in de kast te hangen.Deze mogen echt wel in de kijker gezet worden.Om een verdienstelijke plaats te krijgen in de spotlight,hebben we ze eerst in de bloemetjes gezet.Deze kunnen zo tegen de muur gehangen worden bij dochterlief op de kamer.Tienerdochters en kleine prinsessen zullen er weg van zijn.Je kan ze zelf ook mee laten schilderen en plakken. Mooi op de binnenkant van de slaapkamer deur,dressing.Of langs de binnenzijde van de deur van de kleerkast.Direct in het zicht als je de kast opendoet.Kan je tevens je accessoires aanpassen aan je kledij.Lekker overzichtelijk,handig,origineel en mooi.Nu ik dit hier zo al typ,bedenk ik weer wat leuks.Dat wel eens een mooie foto zou kunnen opleveren.Voor een huwelijks reportage dan.Zo een kleerhanger dan wit te schilderen en dan zwarte tekst aan te brengen; I’m going to be married.Kijk dan wel eerst even met het bruidskleed op de hanger waar de tekst dan komen moet.Ja,dat bedenk ik nu weer,gaat toch nog een vervolg krijgen.Maar nu blijven we toch maar eerst even hangen,bij deze hangers.Die ook leuk zijn om sjaaltjes aan te hangen.Als je ook nog eens hele kleine goudkleurige nageltjes in de hangers nagelt.Kun je ook nog je oorbellen en ringen eraan kwijt.Deze praktische hangers maak je door ze eerst in een primer te schilderen.Dat heb ik zo tweemaal gedaan.Dan met zachtroze verf geschilderd,ook twee lagen.Dan met stukjes servet beplakt.Dit doe je met behanglijm.Ik geef het toch nog even mee,enkel de bovenste laag van een servet.een servet bestaat uit drie lagen.

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-a-2

Dit heb je nodig, houten kleerhanger,mooie servetten en ook nog primer,verf en behanglijm.

Laag rooskleurige verf zit erop

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-11

Handig voor juwelen

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-7

Mooie kleerhangers

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-1

Charmant handig

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-4

Tiener meisjes zullen er weg van zijn.

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-6

Romantisch gegeven met de roosjes op afgebeeld.

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-7

Detail

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-8

Lieflijk hangertje

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-9

Deze verdienen bloemetje en een sieraad

column-kleerhangers-in-de-bloemetjes-zetten-b-15

Ook leuk voor sjaaltjes

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie