Huisjekijken bij | Chantalle, zij deed al eerder mee aan deze rubriek

image5Hoe is het nu bij Chantalle in huis. Wil je haar eerdere deelname bekijken klik hier.Chantalle vertelt ;

Ik vind decoreren en schuiven met meubeltjes al van kleins af aan leuk. Ons mam werd er soms gek van. Dan stond mijn slaapkamer om de week weer anders (een voordeel was dat die dan ook gelijk was opgeruimd).
Nu in mijn eigen huis doe ik dat met de woonkamer en soms met de slaapkamers van mijn kinderen. Ik ben denk ik snel op iets uitgekeken. Ik kan ook veel rust halen uit het zelf maken van spulletjes. Ik kijk veel op internet, dan zie ik iets en ga ik dat ook doen. Tot ergernis van anderen soms, want ik heb niet zoveel geduld en dat moet natuurlijk gelijk gedaan worden. Soms tussen het koken en poetsen door ben ik nog aan het verven zagen of timmeren. En mijn kinderen staan er vaak vrolijk naast te verven,

“Mama mag ik ook iets maken”

Ik vindt vooral het leuk om gebruikte of oude dingetjes weer iets nieuw maken. Het is goedkoop en je kunt met een likje verf al veel veranderen. Hieronder een overzicht van al mijn leuke projectjes.

image7image30image28image27image26image16image15image12image11image10-kopieimage8image9image6image5-kopieimage4image3image2-kopieimage1image25image24Groetjes chantalle

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie