Going Dutch on Decor | Nordic & Geometrisch

afbeelding geometrisch

Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg.Haar huis zo mooi mogelijk   inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Nordic interieur combineren met geometrische vormen

Ik houd heel erg van de strakke en rustige Scandinavische woonstijl…. maar ik houd ook heel erg van woonaccessoires in drukke, geometrische vormen. Dat deze twee heel mooi samen te combineren zijn, zie je in onderstaande foto’s

vloer geometrischbron

houten wandversieringbron

geometrische printsbron

kussensloop geometrischbron

schilderij grafischbron

geometrisch hertbron

Die badkamervloer! Die mooie blanken kastjes! Dat hert! Love them all

Groetjes Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie