Een bordje wooninspiratie | Veren-trend

Veren ter decoratie

De verentrend; eenvoudig toe te passen, helemaal van deze tijd en o zo leuk! Daar waar de trend in eerste instantie vooral te zien was op het gebied van mode en fashion, mag deze nu niet langer meer ontbreken in je interieur.


Je ziet de veren veel als afbeelding op bijvoorbeeld kussens en kaarsen, maar ze zijn ook erg leuk in te lijsten of als bosje bij elkaar neer te zetten in een mooie vaas. Dit laatste ook erg leuk in combinatie met bloemen, om er zo een nog speelser effect aan te geven. Tot slot kan je de veren ook nog gedeeltelijk (dippen) of geheel verven, om ze zo nog beter bij je interieur te laten passen. Voor de liefhebbers onder ons, schuilt er dus nog een DIY-projectje achter deze trend ook.

Veren ter decoratie

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie