Going Dutch On Decor | Stijlvol opbergen

organizing6

Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Hoewel ik erg van de rustige Scandinavische woonsfeer houd is het toch lastig om dat voor mijn eigen inrichting ook voor elkaar te krijgen.Ik ben namelijk nogal van het verzamelen van woonaccessoires en knutselspullen :-) Op mijn eigen blog start ik maandag met de #kamerperkastopruimchallenge en wil op die manier mijn huis, en dan vooral alle kasten goed opruimen. Om het ook opgeruimd te houden zocht ik naar mooie, stijlvolle ideeën voor het opbergen van mijn spullen.

Stijlvol opbergen

organizing15

organizing14

organizing13

organizing12

organizing11

 

organizing10

organizing9

organizing8

organizing7

organizing6

organinzing5

Home Story

organizing3

organizing2

organizing1

 

Mijn favoriet is de grote wand van kurk! Ideaal in de werkruimte of de speelkamer van de kids!

Welke oplossing spreekt jou het meeste aan? Ik ben benieuwd!

Groetjes Karin

ps: Wil je meedoen met de #kamerperkastopruimchallenge? Schrijf je dan nu in en ontvang gratis de checklist en het werkblad dat ik voor deze challenge heb gemaakt! 

preview checklist

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie