Voor jou getest | Punchbag Was zak voor een stoere jongens kamer

2015-12-04 09.17.31gesponsord

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer hebben we voor je getest de leuke Punch Bag Waszak

Iedereen moet af en toe zijn agressie kwijt en met de Punch Bag waszak kan je het aangename met het nuttige verenigen. De punchbag is namelijk een waszak; een wasmand voor je vuile was die je op kan hangen. De vuile was dient dan als vulling voor je bokszak.2015-12-04 09.17.31

Dus zit je niet helemaal lekker in je vel, dan kan je lekker gaan slaan op je punchbag, nadat je alle vieze was eerst erin hebt gegooid. Daarna ben je én je boosheid kwijt en heb je weer een opgeruimd huis. Een typisch geval van twee vliegen in één klap, toch?

Je kan de waszak ophangen aan een haak in het plafond, maar hij past ook gewoon in de kledingkast aan een kleerhanger.

DE TEST 

Ken je dat je zoon/zonen/man laat alles zakken waar hij staat. Loopt stelstelmatig langs de wasmand die jij zo mooi vindt? Nu met deze Was Punchbag  hebben ze een leuke en handige oplossing gevonden. Mijn zoon is nu al enthousiast en het werkt echt. Moet ook wel meer wassen. Want ja, je kunt pas erop slaan wanneer hij was bevat. Een leuke stoere deco in de jongens kamer ook. Win | Win situatie dus.

 

Je koopt deze leuke  spulletjes online bij Ditverzinjeniet.nl. Dit leuke online gadgetbedrijf heeft hele leuke en originele kadootjes voor een verjaardag of voor jezelf!

Deze Waszak is een aanrader!

webwinkelstempel HK PROOF Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie