Ninneke’s Corner | Juwelen kastje word bloemen kastje.

juwelen-lade-word-bloemen-kastje-a-5Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Bloemen springen de lades uit van de kast

Juwelen kastje word bloemen kastje

juwelenlade-word-bloemen-kastje-b-2

Bloemen springen uit de lades.

Onlangs kwam ik een liefelijk,charmant juwelen kastje tegen.Bevoordeeld met drie kleine lades.De prijs was wel bijzonder in mijn voordeel,het kwam weer van de kringloopwinkel.Dacht meteen:leuk kastje voor grappige foto’s te maken met de eekhoorns.Nootjes voorzien in de lades zou het best aardige foto’s kunnen opleveren.Vond het eigenlijk wel heel mooi,vandaar dat ik het eerst nog wel zelf in huis zou etaleren.De eekhoorns mogen erover beschikken als ik het beu ben. Voorlopig is dat nog niet aan de orde.Ik gebruik het zelf eerst nog wel om wat in op te bergen.Juwelen erin op de commode van de slaapkamer.Of als prop voor bij mijn hobby fotografie.En nu als bloemenstuk.Is origineel en oogt fraai.Ik heb gewoon eerst oase op maat gesneden van enkele lades.Van het onderste benut ik de hele ruimte van de kleine lade.De middelste lade laat ik dicht.De bovenste lade laat ik maar een klein stukje komen piepen.De oase op maat,laat ik eerst goed water opnemen.Dan breng ik de oase aan in de lades,voorzien van eerst plastic.Het overtollige plastic weg gesneden.Dan de bloemen naar keuze,kort afgesneden schikken in de lades.Staat enig en charmant te wezen op side table in de keuken.

juwelenlade-word-bloemen-kastje-c

Voor op side table

juwelenlade-word-bloemen-kastje-b-2

Speels,lief charmant.

juwelen-lade-word-bloemen-kastje-a-1

Bloemen naar keuze

juwelen-lade-word-bloemen-kastje-a-5

Het is weer eens wat anders

juwelen-lade-word-bloemen-kastje-a-6

Bloemen (ju)weelde

juwelen-lade-word-bloemen-kastje-a-7

Piepend uit de kast.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie