Ninneke’s Corner Culiniar | Pittig broodje kaas

broodje-passaedaele-kaas-met-pit-a-6Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (plus)mama van 4 kinderen, en (plus) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns… Vandaag weer een Ninneke’s Corner Culinair!

Niet zomaar een broodje kaas!!!!!!! 

Pittig broodje kaas

broodje-passaedaele-kaas-met-pit-a-2

Zooooo lekker

Snel en makkelijk lunchen.Bovendien ook super lekker en met pit.Broodje kaas maar dan net even anders als een gewoon broodje kaas.Het krijgt wat pit door het soort kaas,de plakjes radijs en jonge bos uitjes.Heerlijk op een bruin broodje( type fitness).Ik neem voor deze middag maaltijd Passendale kaas,af smakkend maar niet TE.Net dat extra dat goed ligt op je smaakpapillen.Hou je het liever echt gezond?,laat dan de mayonaise achterwege.

broodje-passaedaele-kaas-met-pit-a-6

Zo klaar in een mum van tijd.

Wat heb je nodig:

Donker bruin stokbrooudje( volkoren-fitness-rogge )

Passendale kaas

Plakjes radijs fijn gesneden

Fijn gesneden jonge bos uitjes

Wat mayonaise voor de liefhebbers.

Besmeer het broodje met wat mayonaise.Leg er de Passendale kaas op.Doe er wat plakjes radijs en fijn gesneden jonge uitjes op.Genieten maar.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie