Ninneke’s Corner | Fleurige lades

bloemen-lades-a-8Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

We trekken nog wat lades open vol……

Fleurige lades

bloemen-lades-a-6

Fleurige lades

Na de vorige keer een klein juwelen opbergkastje te hebben op gepimpt,had ik de smaak te pakken.Ik had nog een mooier groter exemplaar staan.Deze heb ik al enige jaren staan en ben er nog even gek op,als toen de eerste dag.Nu staat die normaal ook in onze slaapkamer.Heb het kastje tijdelijk verhuist naar de woonkamer.Wat fleur in gestoken.Letterlijk en figuurlijk dan.De kleine lades weer voorzien van bloemen,net als bij het andere kastje.alleen vind ik het bij deze donkere uitvoering,nog beter uitkomen.Naar mijn smaak vind ik dit nog mooier,als de vorige editie.Het is natuurlijk ook een pracht van een laden kastje. Mooi bewerkt ook met beslag.Ik hanteer weer dezelfde methode.Enkele lades eerst bekleed met plastic, dan de natte oase erin gestoken.Dan voorzien van bloemen.Staat mooi op een side table,koffer of oude(ingeklapte) naaimachine tafel,tegen de muur. Aanvullend met nog wat leuke attributen vormt het een leuk geheel. Dit bloemstuk voelt zich goed in een charmant landelijk interieur.

bloemen-lades-a-4

Op gepimpt juwelen opberg kastje

bloemen-lades-a-6

Enkele lades gevuld met bloemen .

bloemen-lades-a-7

Mooi tegen de muur. Maar deze muurbloempjes mogen gezien worden.

bloemen-lades-a-8

Andere achtergrond.

bloemen-lades-a-10

Origineel en leuk

bloemen-lades-a-13

Charmant,lief en speels.

bloemen-lades-a-15

Met een extra toets.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie