Going Dutch on Decor | DIY Kerstmis | Rendierhoofd van karton

rendierhoofd diy voorbeeldKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Deze week een DIY Scandinavian Style!

De kamer van mijn dochter is ontzettend kleurrijk. Een gekleurde kroonluchter, een knalroze klamboe en een felblauwe deur. Om toch een beetje rust in de kamer te brengen probeer ik de accessoires zo naturel mogelijk van kleur te houden.

DIY rendierhoofd van karton

rendierhoofd diy voorbeeld

Dit rendierhoofd van karton past dus mooi op haar kamer. Ik vond het patroon hier

benodigdheden:

 • twee grote stukken karton
 • rood papier
 • scherp mes
 • zwarte stift
 • lijm
 • grote snijmat

benodigdheden rendierhoofd van karton

stappenplan:

 1. print de template en knip uit {ik heb gewoon een A4 papier gebruikt, maar je kunt het natuurlijk ook op groter formaat uitprinten}
 2. trek het patroon over op karton
 3. snijd het patroon uit met een scherp mes.
 4. plak de neuzen tegen elkaar en wacht tot deze goed vast blijven zitten
 5. bevestig de onderdelen van het gewei op het hoofd van het rendier
 6. maak de neus rood met rood papier.
 7. teken met een zwarte stift de ogen op het karton

gewei op karton overtrek

rendierhoofd van karton eindresultaat

Dochter is er erg blij mee en ik ben ook tevreden met het resultaat. Het neerzetten is nog wel even een klus. Ik heb het rendierhoofd laten rusten op een klein blikje en versierd met een witte kerstslinger.

{psst, zie je die leuke sticker van Sinterklaas? In de shop van Familieprints staat binnenkort de kerstversie online!}

Als de Sint weer weg is komen er nog meer kerstversieringen van karton in haar kamer. Deze glittersterren en mini kerstbomen zijn toch te schattig! {binnenkort kun je de DIY van deze items vinden op Going Dutch on Decor}

Kerstversieringen van karton

Knutsel ze!

Groetjes Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie