Voor jou getest| rendiervacht van een vachten specialist de trend van 2016.

gesponserd blogpost

slide-02In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende producten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! Deze keer testen we de rendiervacht voor een eerlijke prijs van de Vachten specialist. Weten wat wij erban vinden en meer weten over dit leuke bedrijf, lees dan verder.

 

Schapenvachten en huiden voor een eerlijke prijs!slide-02

In eerste instantie zijn van wij liefhebbers van mooie natuurlijke ambachtelijke producten. Uit deze passie is dit uitgegroeid tot een professioneel bedrijf in vachten & huiden met een vaste klantenkring van particulieren, verzorgingstehuizen en interieurdesigners. De overeenkomst tussen al deze verschillende klanten is de verwachting van kwaliteit voor een eerlijke prijs en service als het niet aan de wensen voldoet.

Doordat alle producten unieke natuurproducten zijn en ondanks het feit dat wij alles zo goed en scherp mogelijk fotograferen kan het toch zijn dat een schapenvacht of dierenhuid niet helemaal aan uw wensen en ideeën voldoet. Daarom heeft u 14 dagen de tijd om te kijken of het aan uw verwachtingen voldoet en anders stuurt u het gewoon retour en krijgt u uw geld terug! Net zo makkelijk.

Langskomen kan natuurlijk ook. Wij werken vanuit onze showroom in Tjalleberd, van waaruit wij dagelijks onze zendingen verwerken van onze vachten en hier ook onze voorraad beheren.

Bijzondere vachten en huiden voor een eerlijke prijs

Al onze vachten komen van Europese Looiers welke gecertificeerde ecologische processen hanteren voor de verwerking van de vachten. Hiervoor worden geen chemicaliën gebruikt welke schadelijke invloed kunnen hebben op de vacht of ons leefklimaat. In Europa is er streng toezicht op de looiers en herkomst van de vachten. Bij ons dus geen dubieuze herkomst van de vachten maar de zekerheid dat de vachten op een duurzame, Dier- en milieuvriendelijke wijze zijn verwerkt. En dat voel je!slide-01

Meer over de Herkomst en Keurmerk vindt u hier.12278786_1003077969735370_5701711829998014677_n

Wij betrekken onze schapenvachten en koeienhuiden bij kleine ambachtelijke looiers waarvan wij de werkwijze weten en die voldoen aan strenge Europese wetgeving.

Hierdoor kunnen wij onze vachten, huiden en aanverwante artikelen aanbieden waarvan de herkomst bekend is voor een eerlijke prijs. Bekijk ons assortiment prachtige glanzende vachten en koeienhuiden en profiteer van onze niet goed = geld terug garantie ! De Vachtenspecialist levert Kwaliteit, Snel, Voordelig en Betrouwbaar.
VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS
(uit voorraad leverbaar)
Eenvoudig bestellen van Vachten & Huiden
Door een gemakkelijke bestelprocedure met- of zonder klantenregistratie en uitgebreide betalingsmogelijkheden voldoet De vachtenspecialist aan alle hedendaagse eisen van een moderne webwinkel.

http://www.vachtenspecialist.nl/

Excentrieke lichte rendiervacht van 135×90 cm. We hebben weer prachtige rendiervachten en schapenvachten online staan. Onder andere bijzonder vachten van de Faroër eilanden! Bekijk ze op www.vachtenspecialist.nllogo-240x240

DE TEST VAN DE REDACTIE:

Het rendiervacht die wij mogen testen is te bestellen in de soepel werkende webwinkel van De Vachtenspecialist. De order is de volgende dag al binnen, dat is snel ! Er zit een leuk kaartje bij de verzending, dat is service. Wanneer je je bestelling doet denk je nog, zal het vacht niet raar ruiken ? Helemaal niet ook en wat is het een beauty van een vacht. Een prachtig exemplaar en past precies bij mijn interieur. 2016-01-31 16.52.22En waar ik het ook neerleg ,het kleurt met de omgeving mee. De keuze om hem ergens te leggen is lastig, had ik er nu maar drie besteld :). De uiteindelijke plek is nu op de chaise longe en vangt direkt het zicht bij binnenkomen en heb al meerdere leuke reacties gekregen. 2016-01-31 16.55.54De vacht is voor ons zeker HK proof en zelfs voor mijn zoon, die eronder is gaan liggen om lekker warm te blijven op de bank.

Een echte aanrader, niet goedkoop maar wel duurzaam. En daardoor weet je ook dat het een echt mooi product is wat je aanschaft, hier heb je jaren lang plezier van. En in de zomer kan hij mooi naar buiten in de tuin, nu al zin in! webwinkelstempel HK PROOF

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie