Ninneke’s Corner | Kopjes ten toon.

coumn-etagere-met-kopjes-a-5Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

We spelen met verdiepingen

Kopjes ten toon.

coumn-etagere-met-kopjes-a-5

Brocante kopjes op etagère

Hebben jullie ook al zo een verzameling aan brocante kopjes.Geen complete set,maar zo single stuks,of maar enkele.Die je toch niet kon weerstaan,omdat ze er zo leuk eruit zagen.Die zoveel charme uitstraalden dat je ze hebben moest.Kun je eindeloos mee decoreren natuurlijk.Kleine bloemstukjes in maken.Gewoon leuk op één stapelen.Onder glazen stolp in een houten bak of rieten mand.Maar ze staan ook mooi in de spotlight,als je ze op een bonbon etagère ten toon zet.De grootste kopjes onderaan,de kleinste uiteraard op de bovenste etage.Hier en daar een tere roos tussen(voorzie ze dan van een pipet met water).Wat gedroogde sisal er tussen staat ook leuk.Wat zilver goed,melkkan of suikerpot,doet het uitstekend erbij.Prachtig op tafel als centerpiece of op bijzet tafel.Zo komen je meest charmante kopjes in volle glorie te prijken.Zet de kopjes wat nonchalant,ze hoeven niet allen recht in het gelid te staan.Leg enkele koppig op hun zij.zelfs ondersteboven.Dat maakt het net speels,lief en frivool.Zet ook enkele kopjes ernaast.

coumn-etagere-met-kopjes-a-3

mooi om zien

coumn-etagere-met-kopjes-a-6

Op de eerste verdieping vind U charmante theekopjes, op het tweede verdiep suikerpotje

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me vinden op facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie