voor jou getest | voor jou gelezen: wine up!

3d Paperback Wine UpIn deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle!

Het nieuwe boek van vrouwenblog  Wine-up is uit! En ons testpanel heeft het gelezen. Hét boek van dit moment dat je absoluut niet mag missen. Vol verhalen over schoolpleinvaders, daten, ouder worden, mislukkingen in de opvoeding en bijdehante pubers. Verkrijgbaar bij iedere boekhandel en via bol.com 

Lees even verder hoe jij in het bezit kunt komen van deze hit!

Onze eerdere aanbevelingen lees je hier.

Wine-up.nl groeide in korte tijd uit tot een populair vrouwenblog met honderdduizend bezoekers per maand en tienduizenden volgers. Anna, Caro en Esmee zijn nu ook te zien in BITTERZOET, de nieuwe komische dramaserie op Linda.tv van de makers van Divorce en Gooische Vrouwen.

Met een ondertitel die luidt ‘bekentenissen van vrouwen met een fantastisch rotleven’ treffen de schrijfsters de spijker op z’n kop. Wie herkent zich niet in hangtieten, je seksleven dat nog steeds op een laag pitje staat, kwaaltjes die zich aandienen en ja, je moet nu echt aan een leesbril!

Susan en Sandra van Huisjekijken lazen het boek bijna in één adem uit:

Susan: “De eerste worden die in mij opkomen bij het lezen, nee ik bedoel opslurpen van het boek zijn; Neeeh. Echt ! Ja hoor, niet te geloven. Ja that’s me. Oh wat erg. Nou ja zeg. Dit zijn nu niet de recensies die je normaliter  voorbij ziet komen, maar het is mijn eerste gevoel. Een super herkenbaar en hilarisch geschreven boek. Ik dacht dat ik het alleen zo mee maakte, maar nee er is een hele kudde veertigers die gewoon exact hetzelfde ervaart als ik. Hardop lachend, soms proestend en met een glimlach heb ik het boek opgeslurpt.

Het is als een goede wijn, je wilt meer !

Ik kan niet wachten op de volgende ! Kom maar door…”

Foto Yvanka en Mieke PB

Sandra: “Al na enkele bladzijden kon mijn gezin (man en drie pubers) het niet meer aanzien. Ik, hardop lachend op de bank. Wijntje, dekentje, boek. ‘Maar wat léés je dan mam?’  Nou, als ik dát eerlijk ga zeggen ben ik bang dat hier ook de foto-albums uit de kast komen. Net als bij de ouders van Caro, een van de karakters uit het boek. Haar kinderen logeren bij haar ouders die een ‘Caro-tour’ doen. Ze kijken met de kleinkinderen jeugdfilmpjes en foto’s van Caro waarop Caro’s dochter zegt: ‘mam, je ziet eruit als een debiel. Dat jij niet gepest werd! Je pony staat recht overeind en je hebt een soort harnas aan!’ Caro: ‘Dat is schoudervulling, dat was toen heel gaaf…’ Nou, ik durf dit niet hardop voor te lezen hoor. Ik héb die foto gewoon! Jullie ook, toch?”

“Lang leve het fantastische rotleven van een veertiger. Welkom in onze wereld.”

Vroeger dachten ze altijd: met veertig zijn we af. Dan heb je het helemaal gemaakt, heb je gehoorzame kinderen, veel tijd voor jezelf en je relatie. Nooit meer luiers. Nooit meer onzeker. Meer tijd. Meer geld. Top. Niets blijkt minder waar: je carrière is nog steeds niet af, je kinderen luisteren helemaal niet meer, iedereen gaat scheiden of vreemd of heeft een burn-out. Seks staat nog altijd op een laag pitje. Je ouders worden nu écht oud. En dan beginnen je tieten te hangen en moet je ook nog een leesbril. Lang leve het fantastische rotleven van een veertiger. Welkom in de wereld van Anna (42), Caro (41) en Esmee (40).

Wij hebben enorm genoten van het boek. Herkenbaar, leuk, grappig, leest lekker weg… en daarom krijgt Wine-Up van Huisjekijken het stempel:

webwinkelstempel HK PROOF

 

 

 

 

 
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie