Voor het blog gezet | Leuke cadeautjes om te geven en te krijgen met de feestdagen

gift-present-christmas-xmas

Leuke cadeautjes om te geven en te krijgen met de feestdagen

Wil jij je huis opfleuren met de leukste dingen? Dan kun je voor Sinterklaas en Kerst de leukste dingen kopen. Hier vind je een lijstje met de leukste hebbedingetjes speciaal voor het verlanglijstje voor de Sint of Kerstman.

De trend van dit moment: de Lightbox.

De laatste trend van het moment zijn wel de lightboxes. Je kunt er verschillende teksten in kwijt, afhankelijk van de grootte van je lightbox. Je kunt namelijk 1, 2 of 3 zinnen gebruiken met de tekst die jij wilt. Een paar ideeën: de namen van je kinderen, een leuke levensspreuk of een persoonlijke tekst. Dit cadeau is leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen! Het brengt wat extra leven in de kamer.

Polaroid camera

Een leuk idee om te vragen voor de Sint of de Kerstman is een polaroid camera. Een polaroid is een camera die vroeger heel vaak werd gebruikt omdat ze toen nog geen digitale camera’s hadden. Maar de Polaroids zijn nu weer helemaal hip! Wanneer je een foto maakt, komt deze direct uit de camera tevoorschijn. Met de fotootjes kun je je huis leuk versieren. Je kunt er bijvoorbeeld een hele creatieve muur mee maken. Tip: heb je al een Polaroid? Vraag dan de camerarolletjes voor de Sint of Kerstman. Dat scheelt weer in de portemonnee.

polaroid-camera-photography-technology-159413

Mini prullenbak voor in de badkamer

Kan jouw badkamer misschien wel een boost gebruiken? Een accessoire wat vaak wordt vergeten zijn de prullenbakjes. In een badkamer hoeft maar een kleine prullenbak te staan omdat er niet zoveel wordt weggegooid in de badkamer. Maar er zijn heel veel verschillende prullenbakken die je in je badkamer kwijt kan. Een grote of kleine prullenbak, een standaard kleur of liever een creatief kleurtje? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Leuk om te krijgen, want dit is een cadeautje wat je niet zomaar zal verwachten.
105944-pedal-bin-3l-classic-passion-red-01

Creatief bestek

Ook de keuken kan zo nu en dan wel wat creativiteit gebruiken. Met dit bestek weet je zeker dat je altijd vrolijk aan tafel schuift. Het zijn de kleine dingen die het leven zo leuk maken! Zoals een creatieve soeplepel. Een super leuke oplossing voor keukengerei wat eigenlijk altijd hetzelfde is. Geweldig om te krijgen en meteen te gebruiken tijdens het kerstdiner!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie