Going Dutch on Decor | Kerstsfeer in huis Nordic Style

rendieren

Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie.  Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

 

Is het nog te vroeg of is iedereen al klaar om het huis in Kerstsfeer te brengen?

Met twee kinderen die nog in Sinterklaas geloven laat ik mijn huis nog even Kerstsfeer-vrij :-)

Maar ik kijk wel alvast rond om inspiratie op te doen. Zoals je in mijn eerder blog hebt kunnen lezen staat Scandinavisch Wonen voor licht, natuurlijk en minimalistisch maar knus.

Tijdens de kerstperiode is dit ook terug te zien in de manier waarop men sfeer in huis brengt. Veel natuurlijke materialen, lichte kleuren aangevuld met groen en rood en kaarsjes, heel veel kaarsjes.

kaarsjes

Kerstboom van hout met lichtslinger

Kerst op een plankWit, hout en licht! Supercombinatie voor de Kerst vind ik.

Kerstboom ScandinavischDeze kerstboom is op en top Nordic door de kleurcombinatie van rood en wit met het groen van de boom. De geborduurde ornamenten maken het een erg knusse boom.

Kerst decoratie

Kerstboom KinderkamerDe kinderen krijgen dit jaar een eigen kerstboom. Ik vind de losse takken in een mooie pot een leuke oplossing. Zo hebben ze toch een eigen boom, zonder dat de hele kamer gevuld is.

Wil je zien hoe ik vorig jaar mijn huis in Kerstsfeer bracht? Lees het in deze blogpost op Going Dutch on Decor.

Over twee weken nog meer Kerst! Dan een fijne DIY met rendieren of sterren.Of allebei…

quote let it snowVeel plezier met alle kerstvoorpret!

Groetjes Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie