Voor jou getest | Een echte Nordmann komt met de post…

Het is namelijk alweer december en dat betekent tijd voor een mooie kerstboom. Tuincentrum.nl heeft voor deze dagen een leuke dienst in aanloop naar de gezellige kerstdagen!
Wat voor een dienst dan?
Tuincentrum.nl bezorgd een Nordmann kerstboom gezaagd van 150 cm zo bij je thuis. img-20161207-wa0015Dit jaar geen langdurige zoektochten, gesjouw en losse dennenaalden in je auto.  Deze Nordmann kerstboom is van de klasse Super van de kerstboom kwekerij van Tuincentrum.nl. Niet voor niets is dit de meest populaire kerstboom van Nederland. We hebben paar leuke ideeen voor je geselecteerd uit de foto’s van de Huisjekijken Woon-& Lifestyle fangroep en we hebben ook nog wat handige tips voor je!

We hebben de leuke opdracht om een blogpost over de Nordmann kerstboom te schrijven. Dus we hebben onze krachten gebundeld met de Huisjekijken Woon- & Lifestyle fangroep en een oproep gedaan aan de leden voor een leuke foto van een opgetuigde Nordmann kerstboom. Er is goed gehoor gegeven aan de oproep. We hebben een selectie uit de foto’s voor jou gemaakt.  Zo kun je zien dat een echte boom in diverse uitvoeringen een plaatje is in je kersthuis. Groot of klein het is een lust voor het oog.

Maar eerst onze eigen boom, de test!

img-20161207-wa0015Ding Dong…daar is de boom van 150 cm met een vriendelijke bezorger mee. Het is echt handig deze service, we hadden er n0g nooit over nagedacht dat je ook een kerstboom kan laten bezorgen. Het is een luxe gevoel en geen gesleep en rommel in je auto.

De Nordmann heeft eerst nog even buiten moeten wachten tot we de tijd hadden om hem te versieren. Wat wel meteen opvalt bij het verplaatsen is dat de boom zo lekker zacht aanvoelt. Geen geprik in je handen en armen. Op de dag dat we de boom hebben opgezet, hebben we een stuk van de boom afgezaagd en de boom op lauw water laten drinken. Hierdoor blijft hij langer groen en mooi. Deze boom is zo mooi groen dat hij wel “echt” nep lijkt. Ieder jaar versieren we de boom met een cluster verlichting wit licht van boven naar beneden langs de stam en gekleurde lampjes rondom. Nog wat kerstballen en figuurtjes erin en klaar voor gebruik. Absoluut dat we volgend jaar weer een Nordmann kerstboom bij dit bedrijf gaan bestellen. Hieronder zie je het resultaat. Kijk ook mee naar de inzendingen van onze leden van de fangroep.

20161213_142803

De boom bij dag zonder lichtjes aan.

De boom bij dag, zonder lichtjes aan.
20161213_142929

De boom bij dag met de verlichting aan.

De Huisjekijken Fangroep foto’s

Dit zijn de Nordmannen van Huisjekijken Woon-& Lifestyle fangroep. Al weken vliegen de mooiste foto’s van kerstbomen en kersthuizen voorbij in de fangroep. De onderstaande selectie is een greep uit de honderden foto’s die te bewonderen zijn in de fangroep. Bedankt voor jullie inzending, er is vast iemand geinspireerd geraakt door jullie Nordmann bomen.

lizette-koolen-baas

lizette-koolen-baas

 

samantha-stinissen

samantha-stinissen

pauline-wools-smit

pauline-wools-smit

nathalie-van-den-enden

nathalie-van-den-enden

margret-brust

margret-brust

mandy-bunsveld

mandy-bunsveld

janna-rauw

janna-rauw

Handige tips om je Nordmann mooi te houden

Het Tuincentrum.nl online heeft ook een paar handige tips om je Nordmann zo lang mogelijk mooi te houden; Zo geniet je langer van je Nordmann!

* Zaag een stuk van de onderkant van de stam van een gezaagde boom
* Zet je boom even in lauw water voordat je hem op de standaard zet
* Aanrader: gebruik een standaard met waterreservoir
* Begiet een boom in pot regelmatig
* Bevochtig de naalden van je boom af en toe met een plantenspuit
* Zet je boom niet op een te droge plek, in de zon of op de tocht
* Doe verlichting in je boom uit als je weggaat
* Gebruik geen nepsneeuw

Ben je nu ook enthousiast geworden en wil je ook een echte Nordmann. Wil je deze ook nog eens aan de deur geleverd, kijk dan bij dit Tuincentrum.nl en bestel hem vandaag nog. Kijk dan gelijk ook nog even op de salepagina, ze hebben leuke koopjes.

Er is nu bv. een mooie kerstkrans in de uitverkoop!kerstkrans-triumph-tree-colorado

Wat nu als de kerst voorbij is

Dit leuke tuincentrum online heeft naast de kerstbomen en spullen ook nog goede service het hele jaar door. Wat dacht je van een nieuwe kamerplant in januari. Dat is toch ieder jaar weer een dingetje. Daar waar de boom stond is ineens een gat  in de woonkamer dat gevuld moet worden. Kies een leuke uit en ook de kamerplanten worden gewoon thuisbezorgd.kamerplanten

Of wat dacht je in het voorjaar, je tuinplanten of zelfs een hele beukenhaag. Deze worden gewoon thuis bezorgd! Dat is pas handig. beukenhaag-border-2Al met al een leuke winkel online met heel veel gemak en daarvoor krijgt deze winkel van ons de HK proof stempel!webwinkelstempel HK PROOF

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie