Ninneke’s Corner |Labelen maar

wishes-met-ondergrond-tekst-b-18

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

We hangen er een label aan.

Labelen maar.

column-labelen-maar-deel-2-a-6

Leuk zo’n label.

Ik ben gek op allerlei kleine frutsels.Ook van die schattige lieve labels.Nu bij mijn laatste bezoek op een beurs waar ik die elk jaar kocht,kwam ik terug van een kale reis.Die standhouder stond er niet meer.Je kan die ook wel in de betere hobby winkel krijgen.Omdat ik die toch vrij vaak gebruik,geraak ik ook gauw door mijn stock heen.Soms hangt er toch ook wel een fors prijslabel aan vast aan zulke labels.Je kan ze ook zelf knippen of uitsnijden van stevig dik papier. Blijkt tot mijn grote ontdekking dat je er ook gewoon een handig snij machine kunt voor kopen. Het ziet er uit als een perforator voor gaatjes te snijden voor ringmappen. Maar het snijd gewoon al labels.Wist dus echt niet dat het bestond.Je hebt ze in verschillende formaten van labels.Zelfs ook andere vormen,sterren,bloemvorm en zo meer.In verhouding kost het eigenlijk niet zoveel. Als je toch veel labels gebruikt is dit wel een goede aanschaf.Je kan allerhande mooie dik papier met leuke print kopen. Er wat opschrijven en gebruiken om aan geschenkjes te hangen. Voor nog pakjes voor de eindejaarsfeesten,voor verjaardagen.Voor als je ergens op bezoek gaat voor de gastvrouw,gastheer iets te schenken. Al of niet dat iets home made,denk maar aan koekjes,bonbons of  likeur dat je bereid hebt.Ik gebruik die ook bij mijn foto werk,om leuke foto’s mee te maken. Zo van dat stevig papier/dun karton kun je al heel goedkoop vinden bij de Action.Het handige ding(perforator) noemt een pons, ik heb er van het merk:Artemio .Als je op google dit merk in typt ,kom je al bij die verschillende pons uit.Er zullen er vast tussen jullie wel zitten die nu denken,ppffff weet ik allang hoor,waar komt nu mee af,dat is al oud nieuws.Maar er zijn er ook wel misschien die er geen weet van hebben dat zoiets bestaat.Ik ben in ieder geval super blij met deze uitvinding.Heb er zelfs al twee gekocht. Het ene is voor één label uit te snijden. Het andere is ineens één met drie formaten van labels.Super leuk om doen, met die verschillende prints.

column-labelen-maar-deel-2-a-5

Huis bereide koekjes

column-labelen-maar-deel-2-a-11

Leuk toch voor te schenken

column-labelen-maar-deel-2-a-9

Zelf mooie labels maken.

column-labelen-maar-a-1

Om zelf labels te maken

column-labelen-maar-a-2

Zelf je prints kiezen , tekst schrijven

column-labelen-maar-a-3

Handig zo’n label snijder

column-labelen-maar-a-4

Makkelijk handig en leuk.

column-labelen-maar-a-5

Altijd voorraad genoeg nu.

column-labelen-maar-a-6

Voor een verjaardag

column-labelen-maar-a-8

Met liefde gegeven.

column-labelen-maar-deel-2-a-1

Voor te geven aan gastvrouw/gastheer met iets zelf bereid.

column-labelen-maar-deel-2-a-2

Gelabeld.

fotos-verjaardag-a-1

Voor persoonlijke verjaardagskaarten(foto werk) te maken

img_7142

Persoonlijke verjaardagskaart/foto gemaakt

img_7143

Eigen fotowerk verjaardagskaart

img_7148

Foto werk verjaardagskaart

Ik gebruik zulke labels ook vaak voor mijn passie fotografie.Om leuke foto’s te maken.

wishes-met-ondergrond-tekst-a-1

Ook gewoon leuk voor fotografie

wishes-met-ondergrond-tekst-a-8

Mooi plaatje

wishes-met-ondergrond-tekst-b-18

Sfeer foto

wishes-a-1

Voor foto doeleinden

wishes-a-2

Sfeer plaatje.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook op mijn pagina:Ninneke’s corner.

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie