Redactioneel: Waarom jij niet wint bij de Facebookacties… hier onze tips!

hvd-vraagtekenHuisjekijken test de meest uiteenlopende producten op het gebied van wonen, beauty en lifestyle. En meestal mogen we dan in samenwerking met de betreffende bedrijven een of meerdere producten of pakketten weggeven middels een Deel & Like actie op Facebook. En daar wordt meestal massaal gehoor aan gegeven.

Maar… waarom win jíj nooit?

De prijzen worden ook daadwerkelijk weggegeven. Een Facebookactie wordt niet ‘zomaar’ in elkaar gezet. Zo’n artikel schrijven, foto’s maken, reviewen enz kost tijd en geld en van Facebook moeten wij ons ook aan verschillende regels houden die speciaal zijn opgesteld voor het houden van acties. Een daarvan is dat de prijs ook écht moet worden weggegeven. Ook de meewerkende bedrijven zien daar op toe. De naam of namen van de winnaar(s) zijn ook altijd te zien op onze diverse Facebookpagina’s, groepen en op onze website.

Tip!

Kom jij wel kijken of je gewonnen hebt aan het einde van de actieperiode? Vaak blijkt dat een winnaar niet te traceren is; wij mogen als bedrijf geen namen taggen in het bericht. Natuurlijk vermelden we de naam van de winnaar(s) wel duidelijk in de foto bij het bericht of in het bericht zelf, maar taggen kan en mag niet.

Bij de meeste acties is een voorwaarde dat je het bericht een LIKE geeft. Wij kunnen zien dat je een like hebt gegeven, maar als tweede voorwaarde is dat je het bericht DEELT. Dit is voor ons als officiële pagina niet te zien wanneer je je privacy-instellingen hebt aangepast en alleen je berichten deelt met vrienden. Als we je naam niet kunnen zien kunnen we je ook niet tot winnaar uitroepen.

Dus:

Zodra je op een bericht klikt om te DELEN klik je rechtsonder op het wereldbolletje en zet de instelling op ‘openbaar’ in plaats van ‘vrienden’. Het bericht is nu voor iedereen zichtbaar op je profiel.

Zorg er ook altijd voor dat je de pagina van het bedrijf dat de prijs ter beschikking stelt ook een LIKE geeft!

Dit is geen garantie voor het winnen van de volgende actie, er zullen altijd pechvogels blijven bestaan. Maar gelukkig hebben we heel veel kansen voor je in het verschiet dus…

Don’t give up!

Bekijk hier de lopende acties om meteen je geluk te testen!

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie