Marley de HK hond | Krijtverf pootjes

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenaresse van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

(eerdere publicatie)

Deze week was het te koud om in de schuur te werken. Ik heb mijn meubeltjes in de kamer neer gezet om daar lekker te gaan schilderen. Dat heb ik geweten! Moos en Marley lagen lekker op hun kussen te slapen, maar Wickie had andere plannen. Constant moest ik ‘m in te gaten houden, op een gegeven moment toen ik even niet oplette sprong Wickie op de commode die ik net in de grondverf had gezet. Ik kon ‘m nog net op tijd oppakken, voordat hij met zijn krijtverf pootjes door het hele huis rond rende. Ik zag het al voor me: over de houten vloer, bank, stoel, kasten…. pffff, net op tijd.

8a

‘s Middags met Wickie naar de dierenarts geweest voor zijn laatste inentingen, Marley zat naast het kattenmandje te wachten, zo schattig!

8b

Aan het einde van de dag was Wickie helemaal kapot en viel in een diepe slaap tegen mijn vaste model, de pluchen muis die ik voor het fotograferen van kidsstuff gebruik. Een scheetje is het, daar kun je toch niet boos op zijn!

8c

Fijne zondag nog en tot volgende week!

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie