Ninneke’s Corner | Fan van B & B

Column B&B brocante en bestek A (4)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

B&B staat niet voor bed and breakfast , maar voor geheel wat anders.

Fan van B & B

Column B&B brocante en bestek A (22)

Altijd leuk zo brocante bestek.

Nee ik ga het niet hebben over bed and breakfast waar de B&B gewoonlijk voor staat. Wel over brocante en bestek, over beter gezegd brocante bestek. Ik krijg al aardig wat bijeen verzameld. Het is zo leuk om mee te decoreren.  Ook gebruik ik die bij mijn grote passie fotografie. Wat aardige foto’s op levert, van stillevens. Het moet ook niet een voltallig bestek zijn, het is net leuk allerhande bijeen te leggen. In een glazen stolp mooi ten toon, op tafel of de vensterbank. Op charmante brocante borden, komen ze ook tot hun recht. In een lieftallige sauskom, sieren ze romantisch. Ik ben er helemaal weg van, word er ook behoorlijk hebberig van, als ik ze ontdek op brocantemarkt of in een kringloop winkel. Of het nu suikertangentjes zijn, taartschep, lepels, messen of vorken. Als ze me aanstaan en de prijs is ook nog aardig, dan adopteer ik ze gelijk. Krijgen ze weer een mooie plaatsje. Leuke is er ook aan dat je er ook weer zoveel kanten mee uit kan. Het krijgt een andere kijk naargelang waar je ze in stop of legt. Zelfs als je het zilver poetst of nu net niet poetst, het oogt anders. Soms vind ik het zelf op gepoetst dan weer mooier en soms vind ik het dan weer wat zwart uitslaan weer net passen in het geheel. Het is maar wat je zelf prefereert in je interieur, of op de moment.

Column B&B brocante en bestek A (3)

Oud bestek om mee te decoreren staat altijd enig

Column B&B brocante en bestek A (8)

Bestek in glazen stolpen

13416900_10210160002423351_2600349622426476243_o - kopie

Mooi ook voor fotografie

Column B&B brocante en bestek A (6)

Romantisch charmant

13517481_10210256784922853_2741577934122915736_o - kopie - kopie

De verscheidenheid maakt het net mooier om zien.

Column B&B brocante en bestek A (19)

Brocante bestek

Column B&B bestek en brocante B (2)

Mooi uitgestald

Column B&B bestek en brocante B (4)

deze verdienen in de kijker gezet te worden

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke. Je kan me ook vinden op mijn pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie