blueberry lane | Kekke kleedjes

Libelle ZomerweekSanne woont samen met haar man Rick, peuter Liz en baby Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog Blueberry Lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen.
 

Stiekem droom ik er wel van hoor, ons hoogpolige (lees: kruimelwalhalla) antraciet grijze kleed aan de kant te gooien en zo’n superhip doch tijdloos Perzisch exemplaar ervoor in de plaats te leggen. ..Want achteraf gezien was een antraciet grijs kleed bij een antraciet grijze bank en antraciet grijze gordijnen een beetje… grijs. Maar sommige onderwerpen moeten wat subtieler aangesneden bij manlief.

Oké laten we eerlijk zijn, ik heb thuis qua inrichting eigenlijk alle vrijheid hoor. Nieuwe eettafel? Prima. Ander televisiemeubel? Geen probleem. En het aantal stoelen die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd zijn inmiddels niet meer op meerdere handen te tellen. Alles ondergaat hij gestaag.

Maar er zijn grenzen, en daaronder vallen met name het vervangen van de gordijnen en, inderdaad, het vertrouwde vloerkleed.

Ons huidige kleed

Ons huidige kleed

 

Zoals je misschien wel weet zijn kleden vaak erg prijzig, en dat is ook precies de reden dat wij het nog even bij ons huidige kleed houden.

En ik houd het dus nog even bij dromen over een mooi kleed en ga in de tussentijd een subtiel plannetje bedenken om hem tóch een keer van gedachten te laten veranderen.

 

 

Groot Perzisch kleed

 

Of wat dacht je van een Perzisch kleed op de babykamer?

 

Prachtig rood kleed

 

Gespot op de Libelle Zomerweek

Gespot op de Libelle Zomerweek

 

Perzisch kleed blauw rood

 

Wat voor kleed ligt er bij jou thuis?

Groetjes Sanne

Je kunt mijn blueberry lane-blog ook vinden op mijn eigen blogsite.

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie