Ninneke’s Corner |Bloemstuk in kapotte stenen decoratie bol

Bloemstuk in kapotte decoratie bal A (12)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Blame it on the cat.

Bloemstuk in kapotte stenen decoratie bol

Bloemstuk in kapotte decoratie bal A (12)

Mooi bloemstuk in stuk gevallen decoratie bal

Met dank aan de kat is dit bloemstuk tot stand gekomen. We hebben enkele maanden geleden nog een zwerfkatje binnen genomen. Geadopteerd zeg maar. Ze is zeer aandoenlijk en lief. Maar kan ook behoorlijk een wildebras zijn. Als ze op avontuur gaat door het huis, gaat ze onstuimig te werk. Ze is niet de meest voorzichtige. Ik hou mijn hart soms vast. Dat er nog niet meer gebroken is verwonderlijk. Nu ontdekte ik toch dat ze door haar kattenkwaad toch wel wat van de vensterbank had gekregen. Een mooie stenen decoratie bal, lag in diggelen. In plaats van deze in de vuilbak te kieperen, zag ik er de potentie in, deze redelijk ontstane opening te benutten. Om er een bloemstuk in te maken. Het resultaat is verbluffend mooi. Dus eerst telkens goed nadenken als er iets stuk is gegaan. Misschien kun je er nog wel wat leuks van maken. Deze heb ik nu veiligheidshalve toch maar op de keukentafel gezet. In plaats van op de smalle vensterbank. Voordat miss onstuimig nog maar eens op verkenning gaat. Zo doet een kapotte stenen decoratie bol, nog dienst. Ziet er bovendien nog prachtig uit ook.

Bloemstuk in kapotte decoratie bol B (2)

Met dank aan de onstuimige kat Twinklle

Bloemstuk in kapotte decoratie bol B (3)

Mooi met roze tinten en groen

Bloemstuk in kapotte decoratie bol B (6)

Zo doet een kapotte stenen decoratie bol nog dienst

Bloemstuk in kapotte decoratie bol B (8)

Charmant , romantisch bloemstuk

Bloemstuk in kapotte decoratie bol B (10)

gewoon mooi

Bloemstuk in kapotte decoratie bol B (11)

Close up

Bloemstuk in kapotte decoratie bol B (12)

Bloemenweelde

 

Heel simpel te maken. ( haal een wervelwind van een poesje in huis :-) )Steek in de opening een diepvrieszakje. Snij een oase op maat. Laat de oase goed wat water slurpen. Steek de oase in het plastic zakje in de kapotte decoratie bal. knip de bloemen kort af en steek ze dicht tegen elkaar in de oase. Ik heb gekozen voor zacht roze tinten en fris groen.

PS: Nu maar hopen dat Twinklle de bloemen ongemoeid laat. Want dat is ook toch altijd zooooo verleidelijk om mee aan de haal te gaan. Misschien moet ik haar in een vogelkooi zetten. Nee hoor grapje, zou ik niet over mijn hart krijgen.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn pagina op Facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie