Kei Gemakkelijk | Terra Cotta verouderen

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!bloempot verouderen

Wat heb je nodig: een terra cotta bloempot of schaal, kwast, yoghurt.

Smeer de bloempot in met yoghurt. De yoghurt ongelijk verdelen geeft het natuurlijkste effect. Zet de bloempot vervolgens zo’n 3 weken buiten op een vochtige maar beschutte plek. Door de bacteriën in de yoghurt zal de pot vanzelf groen gaan kleuren en een oud effect krijgen.

Tip: als je gaat werken met een nieuwe bloempot, laat deze dan eerst even 15 minuten in het water liggen zodat deze verzadigt raakt met water en niet alle yoghurt opslurpt ;-)

verouderde bloempotten met voorjaarsbollen

Veel succes!!

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie