Marley de HK hond | Woonblad wonen landelijke stijl

22CMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blogs over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Afgelopen week is er een hele dag een fotograaf van het blad wonen landelijk stijl bij ons langs geweest.  (dit is een oude publicatie uit 2015. kijk even op de fbpagina want binnenkort is Que Sera op tv) Que Sera komt in de eerst volgende editie te staan. Zo spannend!! Onze beestenboel vond het het maar vreemd dat er de hele dag iemand door het hele huis liep om een fotoshoot te maken. Aan het einde van de dag heb ik samen met de honden geposeerd op het houten bankje buiten.

Een aantal dagen later kwam een interviewster van het blad wonen landelijke stijl. De woonkamer, keuken, badhamer en hal zijn tot in de detail besproken. Marley, Moos & Wickie worden waarschijnlijk ook genoemd in het blad. Ik vond het een hele bijzondere ervaring, ben heel benieuwd naar het eind resultaat. 30 april ligt het woonblad in de winkel, ik houd jullie op de hoogte.

22C22B22A

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie