Ninneke’s Corner | Weggooi materiaal blijkt soms ook een blijvertje te zijn

 

IMG_4703Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Niet te vlug wat in de vuilnisbak kieperen, soms kunnen kleine onbenullige dingen nog leuk zijn.

 

Weggooi materiaal blijkt soms ook een blijvertje te zijn.

IMG_4703

kleding label , leuk om mee te decoreren

Het gebeurt wel eens als je kleding koopt er buiten het label met de prijs en de maat, ook nog extra label aan hangt. Een wat fancy label, dat er leuk uit ziet. Geen idee waarom, zou dat het koopgedrag bepalen? Je komt  ook wel eens kleding tegen met als extra een sleutelhanger. Daar weet je direct wel het nut van. Maar wat doe je nu met zo een gewoon label uit stevig karton. dat voorzien is van mooie bedrukking? Wel daar weet ik wel raad mee. Je legt ze in een schaal ter decoratie. Je hangt ze aan mandjes. Zo hingen er ook wel eens twee kleine metalen plaatjes aan een jeansbroek dat mijn man had gekocht. Hij stond al met zijn voet op de pedaal emmer, met de plaatjes in zijn hand. Heb ze maar gered van het container bestaan. Ze hangen nu elk aan een mandje. aan het middelste mandje heb ik een mooie label met bloemenprint gehangen. Wat dan eens aan een jeansbroek hing die ik had gekocht. Zo hou ik nu de fancy labels bij, het komt ooit wel eens van pas. Al was het maar om ze samen met nog wat ander leuk spul samen te laten hokken in een glazen pot, onder een glazen stolp. In een brocante schaal, houten schaal, een stoere robuuste stenen schaal. Of mee te knutselen. Voor je wat weg gooit, denk even goed na of je er toch niet wat leuks , origineel mee nog kunt aanvangen.

IMG_4704

Te mooi om weg te gooien

IMG_4699

Leuk om aan mandjes te hangen.

IMG_4701

Decoratief in een brocante schaal

IMG_4703

Bijhouden zeg ik

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn pagina op Facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie