Marley de HK hond | Ruben Alvarez

8dMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben wekelijks te volgen met mijn blogs over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Nog even en dan is het weer voorjaar, heerlijk! Het voorjaar heb alvast ik in huis gehaald met wat mooie magnolia takken en een stoere pot.

8a

Aan onze kippetje merken we ook dat het bijna voorjaar is. De kippen leggen sinds 2 weken na een lange winterstop en de haan Ruben Alvarez ziet er weer tip top uit. Deze naam is ontstaan toen ik nog bij mijn oude werkgever werkte. Er kwam een hele hoge pief op bezoek. Een klein mannetje genaamd Ruben Alvarez met een enorme air. Hij gedroeg zich als een haan. Ik hoefde niet lang na te denken over een naam voor onze haan :-).

8b

De kippen hebben uiteraard ook namen: scheefje (het arme kippetje heeft een scheve bek). Slechte moeder: direct na het uitkomen van het ei liet ze haar kuikentjes in de steek. Zusje: het kuikentje die het als enige van de 2 heeft overleeft. Dan hebben we nog Saar en Sara. Een heerlijk stel samen!

8c

Tussen de buien door heb ik deze week buiten nog wat meubels staan schuren. Marley en Moos zaten op mij te wachten en vonden het op een gegeven moment wel mooi geweest, wanneer gaan we nu eindelijk eens wandelen?

8d

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie