Going Dutch on Decor | Ideetjes voor je eigen Home Gym

homegym11Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Ik heb een Fitbit Charge HR aangeschaft en dat motiveert mij zeker om iedere dag de 10.000 stappen proberen te halen. Soms gaat dat makkelijk {als ik bijvoorbeeld veel in het huishouden heb gedaan} en soms haal ik de 5.000 met moeite omdat ik veel zittend werk heb gedaan.

Volgende week komt er een nieuwe, glimmende crosstrainer in huis waar man en ik hopelijk veel kilometers op gaan maken. Thuissporten doe ik al een tijdje door bijvoorbeeld het programma van Jillian Michaels te volgen. Werkte voor mij er prettig. Komende maandag begin ik met het programma van Kayla Itsines. De afgelopen 7 weken heb ik van haar al de pre-training gedaan en dat bevalt me erg goed.

Om het thuissporten een beetje leuk te houden moeten we eigenlijk wel een fijne sportruimte {oftewel Home Gym} hebben, dus zocht ik naar wat mooie en inspirerende voorbeelden.

Home Gym

homegym1

homegym2

Niet iedereen heeft een extra ruimte om een thuis sportschool te maken, maar met een klein hoekje kom je ook al heel ver!

A Prudent Life maakte van een klein hoekje een fijne sportruimte door alles benodigdheden aan de muur te hangen!

Hieronder nog meer inspiratie

homegym3

 

homegym4

homegym5

homegym6

homegym7

homegym8

homegym9

homegym11Wij hebben een kelder waar ik al in geen twee jaar meer geweest ben, dus lijkt me prima geschikt om daar een mooie sportruimte van te maken :-)

Iedereen veel succes met wat je goede voornemens ook mogen zijn!

Liefs Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie