Marley de HK hond | Verbouwing

29bMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

oude publicatie 2015

Afgelopen week heeft onze beestenboel veel minder aandacht gekregen dan gebruikelijk. Dat is af te lezen op de foto’s!

29a29b

6 dagen lang geschuurd en geschilderd in mijn nieuwe werkruimte. Het plafond bestaat uit heel veel balken. De eerste laag zit er inmiddels op, de 2e laag moet nog. Het wordt wel super mooi! De balken heb ik geschilderd met Painting the Past Historical White. De ruimte wordt verdeeld door robuuste eiken balken, deze zijn onbehandeld. De muren van het achterste gedeelte bestaan uit houten planken, deze heb ik geschilderd in de tint Monument Grey. De muren van het voorste gedeelte zijn grof gestuct, en worden in dezelfde tint geschilderd. Het achterste gedeelte heeft een houten vloer, voorste gedeelte een betonnen vloer. Beide delen  ga ik schilderen met beton / vloer verf. De kleur ben ik nog niet helemaal over uit. Pffff…. nog een hele klus, maar het wordt prachtig. Volgende week laat ik jullie de foto’s zien van het resultaat.

29c

Nu gaan we lekker een heel eind wandelen met Moos & Marley, dat hebben ze wel verdiend!

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie