Huisje te koop kijken bij | een mannen appartement in Kijkduin /Den Haag

woonkamer (4)IMG-20160510-WA0007Weet je iemand die een leuk huisje zoekt check deze even! MOZARTLAAN 288 TE DEN HAAG Op mooie locatie in Waldeck gelegen, 2 kamer hoekappartement op de 1e woonverdieping met lift en zonnig balkon op het zuiden. Zeer centraal gelegen nabij winkels, strand van Kijkduin, openbaar vervoer Randstadrail lijn 3, Park Ockenburg uitvalswegen via de Westlandroute. Ideaal appartement voor starters of pied-à-terre en alleenstaanden. Het appartement is gelegen op eigen grond. Aanvaarding direkt.
Randje Westland/Loosduinen voor een leuke prijs! 100.000 k.k.

Wij zeggen doen !

Huisjekijken helpt je met het promoten van je huis dat te koop staat in heel nederland en daarbuiten. Voor 45 incl. b.t.w. heb jij je woning al in de picture. Meer weten stuur dan een mail aan huisjekijkenredactie@outlook.com ovv huisje te koop kijken bij

MOZARTLAAN 288 TE DEN HAAG

Algemeen:
Op mooie locatie in Waldeck gelegen, 2 kamer hoekappartement op de 1e woonverdieping met lift en zonnig balkon op het zuiden. Zeer centraal gelegen nabij winkels, strand van Kijkduin, openbaar vervoer Randstadrail lijn 3, Park Ockenburg uitvalswegen via de Westlandroute. Ideaal appartement voor starters of pied-à-terre en alleenstaanden. Het appartement is gelegen op eigen grond. Aanvaarding direkt.

dicht bij de entree

dicht bij de entree

portiek balkon

Heerlijk stukje portiek waar in de avond de zon op staat

Indeling:
Centrale afgesloten entree met bellen- en brievenbussentableau; lift naar de 1e woon verdieping; entree appartement; hal met intercom; meterkast 4-groepen+a.l.s; toilet met fonteintje; mooie lichte woon-/eetkamer 624×425 voorzien van laminaat vloer, en tevens direct toegang naar zonnig terras-/ balkon met vrij uitzicht over plantsoen; half open keuken 240×225 met boiler (huur) aanwezig; mooie ruime achterslaapkamer 330×282 met laminaat vloer, en tevens directe toegang naar badkamer met douche en vaste wastafel.toilet

woonkamer (8)

 

Overige wetenswaardigheden:
– bouwjaar 1969
– aanvaarding direkt
– eigen grond
– meterkast 4-groepen met aardlekschakelaar
– actieve Vereniging van Eigenaren € 130,– per maand, inclusief opstalverzekering
– voorschotstookkosten € 47,50 per maand
– verwarming middels blokverwarming
– warmwatervoorziening middels huur boiler (60 liter)
– gemeenschappelijke parkeerplaats voor de bewoners
– gezien het bouwjaar zijn de ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
– op deze verkoop zijn verkoopvoorwaarden van toepassing; deze kunt u opvragen via de makelaar
– gunstig gesitueerd t.o.v. winkels, openbaar vervoer, scholen, uitvalswegen via de A-4, A-12 en A-13
– nabij de International School of The Haque, strand, zee, duinen, en badplaats Kijkduin
– aparte fietsenberging in de onderbouw
– woonoppervlakte 52 m2 en 160 m3 inhoud (exact gemeten conform NEN 2580)
– plattegrond aanwezig

Wil je meer inspiratie? Wij hebben hier een overzicht van hoe het er ook uit kan .395_1440

363_1440

746_1440

Meer weten over deze leuke woning of een bezichtiging aanvragen kan door naar de makelaar van de verkoper te klikken HIER 

Ons idee een leuk appartement in de randstad goede prijs en nog mogelijkheden om het helemaal eigen te maken. Delen is aardig ;)

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie