Marley de HK hond | Sleepy

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blogs over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Wat lijkt me dat heerlijk om gewoon lekker in slaap te kunnen vallen wanneer je daar zin in hebt. Onze beestenboel is hier kampioen in.

15a

In de winterperiode is mijn werkplek voor het grootste gedeelte van de dag in de woonkamer. Buiten heb ik dan al staan schuren, het schilderen gebeurt veelal binnenshuis. Meestal heb ik geen muziek aan, ik geniet dan enorm van de stilte om me heen. Het enige geluid wat ik hoor is het zachtjes snurken van Moos. Dat klinkt zo rustgevend!

De top 5 wakker momenten van onze beestenboel:
1 eten
2 het openen van de broodtrommel
3 het ritselen van een zakje
4 wanneer ik zachtjes fluister “wandelen”
5 hoogte punt van de dag (naast eten): het baasje komt thuis!

15b

Op de laatste foto liggen Marley en Wickie samen naast het baasje op de bank, er is niets beter dan een goed leven!

15c

Bezoek onze website: Queseradevie of bezoek ons op Facebook

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie