Kei Gemakkelijk | Paasidee! plantje in halve eierschaal

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!
plantje in ei 3

Wat heb je nodig: een ½ eierschaal, zaaigrond, zaadjes van tuinkers, eierdoos.

Zorg dat de eierschaal goed schoon is door deze te wassen met heet water en aan de lucht te laten drogen. Vul de eierschaal vervolgens voor ¾ met zaaigrond en leg hier een aantal zaadjes bovenop (niet afdekken met zaaigrond). Plaats de eierschaal terug in de eierdoos. Besproei de grond regelmatig met water zodat de grond niet uitdroogd. Na 1 dag zullen de zaadjes ontkiemen.

Veel succes!!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie