Winactie | 3 x 2 vrijkaarten voor We love Ibiza fair in Breda 16 & 17 april as.

16715997_1090472437730619_1597803647082606811_oGoed nieuws voor onze fans uit omgeving Breda en de rest van Nederland natuurlijk!

Wegens groot succes dit jaar 2 dagen!De locatie is goed bereikbaar met auto + openbaar vervoer & gratis parkeren. Noteer 16 & 17 april in je agenda, tag je familie & vrienden en klik op aanwezig in het event om op de hoogte te blijven van ticketverkoop & andere updates. We geven 2x 3 tickets weg voor de We love Ibiza Fair op 16 & 17 april bij Strand Binnen in Breda!

We geven 2x 3 tickets weg voor de We Ibiza Fair op 16 & 17 april bij Strand Binnen in Breda!
Tag 2 vriendinnen (op de fb pagina van Huisjekijken of plaats hieronder het bericht) met wie jij graag de nieuwste zomercollectie wilt gaan shoppen en inspiratie op wilt doen bij alle leuke en unieke stands met Home Deco, Health & Travel, Lifestyle & Accessoires! Volg samen workshops, proef heerlijk & eerlijk eten en blijf tot het einde om samen de dag af te sluiten met wijn uit Ibiza!
Good Luck!

Winnaars worden 12 april gekozen en bekend gemaakt op deze website en de Facebook pagina. Reageer voor 14 april 23.00u. Na die datum geen aanspraak meer op de tickets.

we love ibiza fair

Na 10 edities weten onze bezoekers inmiddels wel wat ze op de We Love Ibiza Fair kunnen verwachten maar er zijn nog steeds veel mensen die nog geen bezoekje hebben gebracht en zich afvragen wat het nou eigenlijk is. De We Love Ibiza Fair kun je zien als een moderne lifestyle markt: shopping meets festival meets cool people. Met meer dan 100 creatieve en unieke standhouders onder één dak en een grote variëteit aan bezoekers is het lekker laagdrempelig en hangt er een ontspannen sfeertje. Onze bezoekers komen vaak gekleed in Ibiza stijl, sommigen om los te gaan met shoppen, anderen om een hapje te eten bij onze (o.a. biologische) food trucks. Het terras is altijd lekker druk en gezellig. We creëren steeds weer een inspirerende creatieve omgeving, waar de focus ligt op gezelligheid en plezier maken!

Tickets: http://www.weloveibizafair.com/tickets-bestellen/
MORE INFO:
Op de We Love Ibiza Fair vind je een groot aanbod van fashion & lifestyle, beauty & welness, vakanties & excursies, food & drinks, music & more! We geven ondernemers de mogelijkheid om hun producten en diensten te presenteren in een zomerse setting met Maediterrane invloeden en een bohemian touch. Het is meer dan alleen shoppen: het is een beleving!

16715997_1090472437730619_1597803647082606811_o
Like onze FB pagina om op de hoogte te blijven van aankomende events: https://www.facebook.com/weloveibizafair
Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via info@weloveibizafair.com

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Winactie | 3 x 2 vrijkaarten voor We love Ibiza fair in Breda 16 & 17 april as.

Geef een reactie