Vakantiehuisje kijken bij |Ses Palmeres B&B in Ibiza

ses palermas de ibizaVakantie Huisje Kijken is woningen bekijken, maar misschien zelfs wel huren voor een lekkere vakantie. Deze keer gaan we kijken op Ibiza, bij Bed & Breakfast Ses Palmeres in Santa Gertrudis. Zwijmel lekker mee…

Ibiza is het eiland van de jetset en de feestgangers, dat is het beeld van vandaag de dag. Maar voor de liefhebber van cultuur, zon , natuur en rust heeft Ibiza ook alle mogelijkheden. In het Noorden van het eiland kun je helemaal tot rust komen. Deze keer gaan we kijken bij een B&B in Santa Gertrudis, dit ligt midden op het eiland. Een prachtige plek in het binnenland en centraal van alle moois en leuks wat Ibiza te bieden heeft.20150531_104521

Ses Palmeres wordt gerund door de eigenaren Antonio en Soledad. Sinds 3 jaar hebben zij deze prachtig oude Finca van 200 jaar oud op de kop getikt. Het leven was te jachtig en ze maakten de switch naar een relaxed leven op Ibiza. Met de inkomsten van deze B&B kunnen ze heerlijk genieten van het leven en de mensen.

Soledad is importeur geweest van produkten uit India en is woonstylist en dat zie je overal in de inrichting terug.

De B&B voelt als thuiskomen…

Een lekkere loungemuziek  in de overkapte zithoek die ook dient als trefpunt en ontbijtzaal, geeft direkt een ontspannen gevoel. Iedere ochtend tussen 9.00-11.00 u wordt er een buffet geserveerd met verse eitjes van de kippen, en verse jus d’orange uit eigen boomgaard.20150531_083043

Wanneer je een ronde loopt over het grote terrein, zie je een diversiteit aan natuur, waar je echt even van moet genieten.

De geur van Ibiza is zo lekker !

Bij de finca hoort een waakhond. Deze doet zijn werk heel goed, herkent de gasten van vreemden en is zeer lief. Zijn naam is Marley. Hij heeft nog een echt hondenhok.20150531_100200

20150531_104457De kamers zijn allemaal even mooi en anders ingericht en overal zijn leuke sfeerhoekjes gecreeerd. Je kunt zien dat Soledad een hart heeft voor decoreren. Voor inspiratie kun je dus goed terecht bij de Ses Palmeres.20150531_100312

Wil je ook gaan genieten van deze B&B kijk dan even op de facebookpagina en mail om te reserveren, maar wees snel want vol =vol en dat is logisch;  deze B&B is in prijs en kwaliteit een koopje voor Ibiza maatstaven.

20150528_081300

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie