Ninneke’s Corner Culinair| Zoet dessert met bosvruchten

 

Column zoete zonde A (10)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (plus)mama van 4 kinderen, en (plus) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns… Vandaag weer een Ninneke’s Corner Culinair.

Hier ben je even zoet mee tot de laatste lepel.

 

Zoet dessert met bosvruchten

Column zoete zonde A (9)

Heerlijk met bosvruchten

Bosvruchten zijn er nu weer talrijk. Zeer lekker en gezond, om zo gewoon te verorberen. Bij het ontbijt bij yoghurt en muesli. Of je maakt er een dessert mee. Zalig fluweelzacht en je zoet het naar eigen wens.

Column zoete zonde A (10)

Heerlijk romig zacht

Wat heb je nodig:

500 gr volle verse platte kaas ( kwark )

350 gr mascarpone

een scheut limoncello of  witte chocolade jenever of wat advocaat ( liefst vers bereid , zie mijn andere columns hierover )

eventueel wat poedersuiker om te zoeten

verse bosvruchten naar keuze

Bereiding; doe de volle verse kaas met de mascarpone de limoncello (of de advocaat, of de witte chocolade jenever ) in een kom en meng goed tot homogene massa. Doe er eventueel nog wat poedersuiker bij om te zoeten.  Doe in schaaltjes en geef er verse bosvruchten bij.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie