Ninneke’s Corner | Een blauwe pasen

 

Weegschaal pasen A (6)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Pasen loopt tegen een blauwtje aan.

 

Een blauwe  Pasen

Weegschaal pasen A (4)

Kleine nuance dat het Pasen word.

Nog enkele weken van Pasen verwijderd . Brengen we al kleine nuances aan in het huis met de link naar Pasen toe. Nog niet teveel maar toch al die kleine verwijzing, dat we die richting uitgaan. Ik heb dit keer een blauwtje gelopen ha ha :-) Ben voor de kleur blauw warm gelopen. Alhoewel blauw toch een beetje een koele kleur is.  Eigenlijk enkel maar kleine blauwe kwartel eitjes, die echt al paas decoratie zijn. Maar met aanvulling met een servies ook in blauw. Een oude mooie weegschaal, met de mini eitjes dan op. Kom je tot een mooi geheel.Een potje met witte muscari Doet het er goed bij. Een leuk tafereel, een stilleven op een sidetable in de keuken. Toch al een beetje Pasen gericht maar nog geen overdaad. Kun je dichterbij naar Pasen steeds wat meer decoratie bovenhalen. Maar voorlopig vind ik het best zo. Volgende dagen in het verschiet komt er misschien hier en daar wel wat meer bij.

Weegschaal pasen A (4)

Blauwe Pasen

Weegschaal pasen A (6)

Heb een blauwtje gelopen

 

Weegschaal pasen A (7)

Detail

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn pagina op Facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie