Marley de HK hond | PASEN

HKCMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

HKA

Over een week is het alweer Pasen, ik ben druk bezig met de voorbereidingen, o.a. het maken van Paaskransen. Het zonnetje schijnt al lekker naar binnen in de schuur en ik heb goed gezelschap. Moos en Marley vermaken zich tussen het hooi, de hele ruimte ligt onder! Ik ben gek op de geur van hooi, het geeft mij een voorjaarsgevoel. Het hooi gebruik ik als basis voor de gipskruid krans. De krans omwikkel ik met hooi, daarna steek ik 40 takken gipskruid (in kleine bosjes geknipt) met krammetjes vast aan de krans. Een gedeelte laat ik vrij, zodat er ruimte is voor een stoer touw.

HKB

 

Heerlijk samen knuffelen in het hooi, het is me een stel :-)

HKC

Deze paaskrans heb ik voorzien van paashaasjes. Met een beetje fantasie zie je ze zitten. Er is veel vraag naar, heb er al heel wat gemaakt, deze krans wordt opgestuurd naar een klant in België.

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Alvast hele fijne paasdagen gewenst!

Lieve groet van Nicole

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie