Ninneke’s Corner | We worden vrolijk van pasen

 

Kuikentjes part twee A (12)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

We gaan met dit duo vrolijk Pasen toe gehuppeld.

 

We worden vrolijk van Pasen

Kuikentjes part twee A (12)

Chikky

We worden super vrolijk en goed geluimd van Pasen, vooral van wat het met zich meebrengt. De heerlijk geurende voorjaarsbloemen. In zachte pastel kleuren of zonnig geel. Het parfum dat zich verspreidt door de tuin, als je wandelt of fietst daar waar bloemen welig tieren. De druk bezig zijnde bijen. Vlinders die zich neerstrijken op de tere bloemblaadjes. De dartel springende lammetjes in de weide. Daar word een mens toch instant gelukkig van. Alsook van mijn olijk lief duo kuikentjes. Chikky en Chukky heb ik ze genoemd. Ze doen de hele dag tjip tjip tjip , pikken graantjes, doen lekkere dutjes, dicht bij elkaar. Als je ze oppakt vallen ze in slaap tegen je aan, of in je hand. Je ziet ze werkelijk indutten. Hun kopje word precies zwaar en ze sluiten hun oogjes. Kleine gezellige wollen bolletjes precies. Als ik ga kijken of alles nog in orde met ze is of ze nog goed voorzien zijn van drinken en eten. Komen ze al aanrennen naar de rand toe en proberen eruit te springen naar me toe. In groot harmonie om ter hardst TJIP TJIP TJIP. Til je ene op is er nog slechts een klein tevreden geluid te horen van diegene die al lekker dicht warm tegen je aankruipt. Het andere TJIPT door uit volle borst tot je die dan ook bij je neemt. Ze vinden het blijkbaar gewoon fijn die aandacht, de warmte. Zeker geen uilskuikens deze kuikens. Ze zijn ontzettend aandoenlijk, ook als fotomodel doen ze het bijzonder goed. Leuk voor paaskaarten te maken.  Bij deze laat ik jullie mee genieten van wat mooie impressies van Chikky ( het gele kuikentje) en Chukky ( het bruine kuikentje).

Kuikentjes B (1)

Mag ik jullie voorstellen aan Chikky en Chukky

Kuikentjes B (6)

Wat lief

Kuikentjes part twee A (3)

Is het geen plaatje ?

Kuikentjes part twee A (4)

Olijk duo

Kuikentjes part twee A (8)

Hey schuif eens op, ik wil erbij

Kuikentjes part twee A (17)

Bijna Pasen

Kuikentjes part twee A (12)

aandoenlijk klein ding

Kuikentjes part twee A (27)

Lekker graantjes pikken.

Kuikentjes part twee A (28)

Walking diner

IMG_8907-3

Lieflijk

IMG_9099

Lekker in het hooi

IMG_9188

Jammie

Kuikentjes part twee B (1)

Uitkijkend naar Pasen

Kuikentjes part twee B (3)

Wacht maar tot ik groot ben

Zo ik hoop dat jullie genoten hebben van de portofolio van de kleine kuikentjes,. Ik denk dat er een mooi modellen carrière voor ze is weg gelegd.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op mijn pagina op Facebook: Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie